Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Thread: Dream 500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Location
    pitesti
    Posts
    217
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 500

    Va rog dati-mi de-a gata o imagine de dream 500 cu chei actuale incluse.
    Scuze de cerere dar sunt la inceput si vreau sa inteleg unele chestii dupa ce am citit topicurile cu dream. Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e mai greu ce vrei tu . pentru a functiona corect tre sa le pui pe rand , imagine , emulatoare , chei etc
    pentru a le avea aproximativ pe toate cum vrei tu tre sa cunosti instalarea fwz
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa stii ca nu o sa intelegi nimic asa...
    Pune o imagine - Gemini iti recomand - si apoi iti spun eu de unde sa iei si cum sa pui cheile. Sau uite aici , a pus nrares: http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=71980
    SHALOM

  4. #4
    andybv
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default ma poate ajuta cineva?

    salutare...mi-am luat si eu azi un DM500S si deja am o problema l-am aprins..i-am bagat IP-ul..si in timp ce faceam download la imagine ( dura cam mult, conexiunea mea la net fiind slaba) am intrat prin meniu sa vad ce mai e pe acolo..am schimbat skin-ul si mi-a cerut sa redemareze..am acceptat si de atunci nu mai porneste...demareaza si dupa cateva secunde o ia de la capat si tot asa la infinit..nu am cum sa ma leg la el prin retea, fiindca se conecteaza si se deconecteaza imediat..
    are cineva vreo idee?ma puteti ajuta?
    mersi mult

  5. #5
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    320
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nasoala treaba dar se va rezolva:

    Va trebui sa iti faci un cablu pentru programare pe serial.
    Vezi ca gasesti pe aici schema la el.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ma poate ajuta cineva?

    Quote Originally Posted by andybv
    salutare...mi-am luat si eu azi un DM500S si deja am o problema l-am aprins..i-am bagat IP-ul..si in timp ce faceam download la imagine ( dura cam mult, conexiunea mea la net fiind slaba) am intrat prin meniu sa vad ce mai e pe acolo..am schimbat skin-ul si mi-a cerut sa redemareze..am acceptat si de atunci nu mai porneste...demareaza si dupa cateva secunde o ia de la capat si tot asa la infinit..nu am cum sa ma leg la el prin retea, fiindca se conecteaza si se deconecteaza imediat..
    are cineva vreo idee?ma puteti ajuta?
    mersi mult
    Reinstaleaza imaginea dorita cu DreamUp pe cablu serial si ai rezolvat problema.
    Nu trebuie sa-l confectionezi, gasesti de cumparat, costa vreo 6 lei.
    (Nu prea inteleg eu ce lelegatura ar putea avea conexinea slaba la net
    cu instalarea img.prin retea, pentru ca img. o instalezi de pe PC si dureaza
    doar 1 minut si ceva, pesemne ai incercat sa descoperi niste lucruri noi
    dar nu mai conteaza, oricum asta e rezolvarea)

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si nu mai posta aceeasi chestie de 3 ori in aceeasi sectiune. Nici macar pe acelasi forum

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @andybv
    Ai grija, la instalarea img. cu DreamUp dreamul nu trebuie sa fie conectat
    la nimic doar la curent atunci cind i-ti spune programul si bineinteles serialul
    iar daca sti ca nu te poti abtine de la butonat roaga o persona de incredere
    sa-ti lege mainile la spate pina se instaleaza img. dureaza doar 10 min.

  9. #9
    andybv
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default mersi...

    mersi...nu a fost vorba ca nu ma pot abtine, dar nici nu mi-a trecut prin cap ca daca o sa schimb un skin o sa mi se intample asta..am banuit ca imi trebuie un cablu serial, dar din pacate nu il am acum..e weekend si nu am de unde sa-l cumpar si chiar mi-e ciuda...m-am gandit ca poate are cineva si o alta solutie..oricum mersi mult...bafta

  10. #10
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: mersi...

    Quote Originally Posted by andybv
    mersi...nu a fost vorba ca nu ma pot abtine, dar nici nu mi-a trecut prin cap ca daca o sa schimb un skin o sa mi se intample asta..am banuit ca imi trebuie un cablu serial, dar din pacate nu il am acum..e weekend si nu am de unde sa-l cumpar si chiar mi-e ciuda...m-am gandit ca poate are cineva si o alta solutie..oricum mersi mult...bafta
    incearca la metro sau concurenta, s-ar putea sa gasesti.. io nu as avea rabdare pana luni..
    nevasta-mea imi e martor ca nu am dormit 50 de ore cand am luat primul dream.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai spune de unde esti si poate te ajuta cineva din acelasi oras cu tine.

  12. #12
    andybv
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    e drept...nu am rabdare de loc..o sa merg maine dimineatza in oras sa incerc sa gasesc un cablu.sunt in franta, deci nu cred ca cineva din orasul meu ma poate ajuta cu un cablu.
    ma intreb insa, daca cu cablul serial o sa mearga...dupa cum v-am spus dreambox-ul meu se redemareaza in continuu...eu sper sa mearga si sper sa gasesc maine ceva..aici,sambata dupa ora 12 se inchide totul

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un factory reset ai incercat , in lipsa de cablu ?
    Meniu > Setup >Expert Setup > Factory reset

  14. #14
    andybv
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @*********

    nu pot ajunge pana in meniu..cum se aprinde, se si redemareaza..sta doar cateva secunde aprins..

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: mersi...

    Quote Originally Posted by andybv
    mersi...nu a fost vorba ca nu ma pot abtine, dar nici nu mi-a trecut prin cap ca daca o sa schimb un skin o sa mi se intample asta..am banuit ca imi trebuie un cablu serial, dar din pacate nu il am acum..e weekend si nu am de unde sa-l cumpar si chiar mi-e ciuda...m-am gandit ca poate are cineva si o alta solutie..oricum mersi mult...bafta
    Nu e din cauza ca ai schimbat skin-ul ci din cauza ca metoda cea mai sigura de incarcat imagine e prin cablu serial. Prin cablu de retea mai da rateuri...
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DREAM-500S VS DREAM-7020
    By polly75 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 4th December 2006, 23:07
  2. AU DREAM PATCH FOR EMETABOX USERS DREAM TV AGILA2 146E
    By irdeto2engineer in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 7th June 2006, 00:41
  3. Dream ! Dream ! what happen?
    By yan naing in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 20th May 2006, 16:55
  4. Replies: 1
    Last Post: 6th July 2005, 20:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top