Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu“ pe partea stīngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Pe D BOX2-SAGEM nu imi intra toate frecventele !!!

    Este vorba de SAGEM cu un procesor !
    Are cineva vreo idee ce as putea face ?
    Am bagat si manual frecventa canalelor cautate in SETTINGS si tot nimic !

    Am citit ceva ca UCODES 00F0 ar duce la rezolvarea problemei, ce experiente ati facut voi si de unde
    fac rost de acest ucodes va rog

    Altcineva zice ca demodulatorul nu e bun Aveti vreo idee ?

    Multumesc anticipat pt. ajutor !

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Pe D BOX2-SAGEM nu imi intra toate frecventele !!!

    Quote Originally Posted by LAURI
    Este vorba de SAGEM cu un procesor !
    absolut toate au cate un procesor motorola ppc,cred.cele 1 intel sau amd sunt flashurile,sau la celelalte cu 2 flash.
    incerca sa bagi canalele ca si la dreambox cu dreamboxedit.
    350 kg de scule!

  3. #3
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu“ pe partea stīngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Pe D BOX2-SAGEM nu imi intra toate frecventele !!!

    Quote Originally Posted by gogi
    incerca sa bagi canalele ca si la dreambox cu dreamboxedit.
    Le-am bagat si manual cu telecomanda din MENU si tot nimic ...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    inca nu am pus gheara pe sagem,am avut unul dar era de cablu...
    350 kg de scule!

  5. #5
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu“ pe partea stīngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    inca nu am pus gheara pe sagem,am avut unul dar era de cablu...
    Unii spun ca e din TUNER (care nu se compara cu NOKIA) si se paote face nimic, altii totusi imi dau sperante si ma asigura ca exista un Driver pt. LINUX care rezolva problema Tuner-ului, iar a 3a tabara sustine ca e numai din un UCODES special, care "amplifica" frecventa canalului ... (acel 00FX) !
    Ucodes am testat deja si nimic ...

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @LAURI
    Care este frecventa canalelor care nu vor sa intre?; si satelitul!

  7. #7
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu“ pe partea stīngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono
    @LAURI
    Care este frecventa canalelor care nu vor sa intre?; si satelitul!
    Tot transponderul nu intra !

    TÜRKSAT 42°EST :
    FRECVENTA : 11729.00 V - DVB-S - 15555 5/6

    ...unde se afla acele 8 canale printre care si LIG TV- singurele codate in crypt*works pe acest sat de la DIGIT*RK !

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun, am inteles.
    Totusi, ai verificat daca ai semnal pe acest transponder? Si dupa asta sa dai sau nu vina pe tuner, soft, ucodes ...etc? Din ce spui e clar ca nu ai.
    Asa se manifesta boxul cand nu este semnal suficient. Probabil ca ai si mesaj pe ecran: "Channel not available".
    Pe alt sat. se intampla tot asa? Ma refer strict la transponderi lipsa.
    Mai specifica te rog si img. instalata (enigma, neutrino ..)

  9. #9
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu“ pe partea stīngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da man, am incercat pina si cu un jaf de receptor DSR5003 pe care e semnal 81% si intra canalele !
    In D-BOX, am bagat pina si frecventa manual, dupa ce am incercat mai intii "cautare automata" dar nu apare nimic - nici macar "Channel not available"! Deci nu apare deloc !
    Am Image "NEW GENERATION" pe ea - ENIGMA evident !

    Pe alti sateliti din cite am observat (programele care ma intereseaza - de maxima audienta) sunt toate la locul lor !
    Chiar si ORF pe ASTRA este - unde de obicei sunt probleme la receptoare mai slabe ...

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by LAURI
    Da man, am incercat pina si cu un jaf de receptor DSR5003 pe care e semnal 81% si intra canalele !
    In D-BOX, am bagat pina si frecventa manual, dupa ce am incercat mai intii "cautare automata" dar nu apare nimic - nici macar "Channel not available"! Deci nu apare deloc !
    Am Image "NEW GENERATION" pe ea - ENIGMA evident !

    Pe alti sateliti din cite am observat (programele care ma intereseaza - de maxima audienta) sunt toate la locul lor !
    Chiar si ORF pe ASTRA este - unde de obicei sunt probleme la receptoare mai slabe ...
    man arunca draq gunoiul ala si ia-ti un DM500

  11. #11
    Nemtzică Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    "...cu peronu“ pe partea stīngă !"
    Posts
    3,431
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    man arunca draq gunoiul ala si ia-ti un DM500
    Am moo un DM7000, dar m-a pus dracu“ sa ma inham la un D-BOX2 si acum vreau sa ii dau de cap !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AJUTOR Sagem D-BOX2
    By Prietenul in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 10th October 2006, 04:27
  2. Humax: Prob. cu frecventele mai inalte
    By johnnymnemonic in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 23rd June 2006, 07:25
  3. d-box2 sagem 1x help actualizare
    By dyosys in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 18th June 2005, 17:14
  4. Site de unde se pot lua frecventele TP ?
    By hary in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 8th January 2005, 02:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top