Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Private Spice

  1. #1
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default Private Spice

    Mai merge Private Spice si cu ce key?

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Private Spice

    Quote Originally Posted by gabitzu
    Mai merge Private Spice si cu ce key?
    Momentan nu merg
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=71720
    S-a mai discutat
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Think free! Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am observat dupa ce am intrebat.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spice is Viaccess 2.6

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut baieti , se pare ca ceea ce am prevazut s-a intamplat din pacate , se pare ca spice a renuntat la transmisia in via 2.5 asa ca .... sa vedem ce urmeaza ... ori intuneric ...ori surprize va spun asta din experienta indelungata de cand ma zgaiesc pe sateliti ... mai ales ca nu m-am nascut in ERA DIGITALA cand toata lumea este foarte desteapta !

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabone
    se pare ca spice a renuntat la transmisia in via 2.5
    cred ca ai vrut sa spui via 2.3

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scrieti ca url in windows media player (cu ctrl+u):mms://80.5.176.116/SpiceExtreme_Ch1_500 nu e chiar spice dar e acelasi gen de transmisie



  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bacau
    Posts
    215
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine a aparut Playboy tv cand am accesat linkul.Si merge cam greu.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mai merge nici pe HotBird in pachetul tps?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oameni buni,e un efort atat de mare de a gandi 5 min inainte de a posta tot felul de aberatii?
    @adant Tu,asa,dupa mintea ta,despre care Private Spice(fost Spice Platinum) crezi ca discuta oamenii astia aici
    Pt restul,ca sa nu mai scrieti si alte aberatii,va scutesc eu de efortul de a presupune: datorita legislatiei franceze,canalele porno adresate publicului francez care emit 24h/24h si-au incetat emisia pe timpul zilei,si emit doar noaptea,dupa ora 24(este o masura asemanatoare celei luate de CNA pt canalele XXX din DTH-urile romanesti)...
    Daca nu credeti,puteti sa testati noaptea sa va convingeti,insa aveti de nevoie de o key AES actuala in acel moment,pt ca acum Spice merge tot cu keys AES,exact ca si restul pachetului TPS...
    Cheers

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by viasat
    Oameni buni,e un efort atat de mare de a gandi 5 min inainte de a posta tot felul de aberatii?
    @adant Tu,asa,dupa mintea ta,despre care Private Spice(fost Spice Platinum) crezi ca discuta oamenii astia aici?
    Uita-te si tu putin prin imprejur, ca omul stie ce a intrebat, numai tu nu ai fost atent. PrivateSpice este transmis prin satelitul Hotbird atat in pachetul TPS (10911-V-27500), cat si in pachetul T-Systems (10853-H-27500). Pana acum s-a discutat despre posibilitatile de receptie din pachetul T-Systems, de aceea @adant a pus intrebarea in legatura cu versiunea din TPS, aceasta din urma functionand si dupa innegrirea ecranelor pe 10853 MHz. Oricum, raspunsul se pare ca l-ai dat tu, daca intradevar cauza este schimbarea in aceasta privinta a legislatiei franceze.
    "The Truth Is Out There"

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @viasat
    Nu are rost sa imi pun mintea cu tine........
    Ce am spus eu si ce ai inteles tu?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adant
    Daca e asa,mea culpa,imi cer scuze....mie mi se parea evident ca acest topic se refera la Private Spice din pachetul TPS,pt simplul fapt ca stiam ca e singurul care poate fi piratat pe Hotbird,si care a mers o buna bucata de vreme cu keyle de via1 ale lui TPS...eu cel putin nu vad nici acum in acest topic,exceptand postul lui @dante2,o referire clara la 2 canale Private Spice...in fine,nu conteaza,scuze pt neintelegere...
    Cheers

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot vreti porno , de ce nu va uitati la Hustler TV pe Sirius ?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Hunedoara
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TPS-ul imi mergea chiar daca era codat ...... Hustler-ul nu merge , Kaonul meu nu-l decodeaza ........
    HD, DM 500S, Offset 1,2m Al, H-H Opticum DM2800, VBox II, LNC Twin , 30V <-> 60E.
    Placa baza Gigabyte soket 775, memorii DDR 2 X 2048, Intel Pentium 4 3 GHz, HDD Sata 2 x 2 TB Seagate, Asus ATI Radeon 128MB, A4tech 5.1, Creative Live Audigy,etc...
    Zi de Zi Recomandarea Zilei

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Any one has Private Spice or Spice Platinum Key?
    By Sahran alone in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2006, 11:27
  2. Key for Private Spice/Spice Platinum
    By chinchu in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2006, 18:26
  3. Private Spice'
    By abdulsaboor in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 17th April 2006, 12:15
  4. Spice Platinum --> Private Spice
    By fabian23 in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 3rd April 2006, 00:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top