Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default patch especta es 1000s?????

    are cineva subiectul ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal,
    uitate la Johsat.tk si la satfreunde.de
    te wei lamurii.
    daca iti trbe un soft pentru Neotion 1000s scriemi un pm si til trimit.
    momentan merg multi&co fara ****2
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default patch especta ???

    dragilor am si eu un especta in vizita pe la mine.
    este fta "es 1000s".Am incercat diverse softuri cu kup 230 in mod engineering si am observat ca nu merg decit softurile de "1 MB" si altele mai mari nu.Nu am gasit nici un firmware care sa stie D+ si ce a mai ramas din SKY.Singurul care merge este de modelul AT7010 dciz H/W 10.41.65 si H/W 10.40.65.Chiar daca se scrie softul in mod engineering si chiar daca este de 1MB receptorul nu porneste.
    Ce naiba sa pun pe el sa mearga caci am bintuit pe la turcaleti de m-am saturat.De ce mai este engineering mode daca aparatul tot nu porneste.
    Chiar nu exista soft de 1MB pentru especta fta es 1000s care sa stie d+
    Momentan cu soft de AT 7010 DCIZ H/W 10.41.65 merge TPS; CABO si restul dar fara CYFRA; D+;Sky
    Multumesc anticipat pentru ajutor
    dream 500+Philips GOldbox 6071

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incarcat eu soft pt Especta 1000 si merge super si D+, SKY si Cyfra+, cred ca avea H/W 16.00.A1
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xxx

    Softuri de Especta 1000s se gasesc cacalau, pe diverse siteuri, cum ar fi:
    mmmestanza, avaralar, mavituna etc....

    Totul e sa pastrati acelasi Hardware (H/W)

    Succese
    dm500

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default firmware especta

    Pe especta care este la mine daca nu pun soft de un mega si pt. h/w 10.40.65 sau 10.41.65 nu porneste.Iar pt. receptoarele acestea respectiv cu H/W 10.40.65 si H/W 10.41.65 nu am gasit nimic de D+ ;Cyfra si Sky
    Am bintiut pe la toti turcaletii si nunumai.
    Nu am gasit nimic sa stie ce am scris mai sus.In rest merge tot ce mai merge...Deci are cineva pe vreun aparat cu H/w 10.40.65 sau 10.41.65 soft care sa stie s**a2 ?
    dream 500+Philips GOldbox 6071

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la alea care au de ex. H/W:1.0.0 ce kkt le punem?
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xxx

    Mr @secagold, nu stii ca este Radiac unpack?, deci daca ai softuri de 500k, le poti despacheta, si o sa ai exact soft de 1MEGA
    Am sa ma uit pe la turcaleti, nu cred sa nu fie soft si pt tine.

    man.
    dm500

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default xxx

    Sau uita-te aici:
    http://www.uzayforum.com/showthread.php?t=858

    Trebe sa stii cu ce H/W e echivalent softul tau, si probabil i-ti merge si 12.41.65, care e destul de actual.

    Cauta echivalentul la softul tau , aici:

    http://www.satellite-heaven.de/kaon/index.htm

    succes.
    dm500

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default especta es 1000 s

    Am si eu un ESPECTA ES 1000S H/W : V16.00.A1 cu soft de kaon pe el (patch depasit).Stie cineva de unde sa iau ceva la zi?
    Multumesc!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus patch de Kaon KSF 570 dar tot nu deschide D+
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Quote Originally Posted by spoealar
    Am pus patch de Kaon KSF 570 dar tot nu deschide D+
    www.depo.shows.it

    "Say hello to my little friend"

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Quote Originally Posted by fone
    Am incarcat eu soft pt Especta 1000 si merge super si D+, SKY si Cyfra+, cred ca avea H/W 16.00.A1
    Voi faceti misto cu sky si cyfra+?...ca eu nu am auzit sa mearga acum pe especta-kaon.

    "Say hello to my little friend"

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Scuze nu am vazut ca topicul e de acum un am-oare ce o cauta aici?

    "Say hello to my little friend"

  15. #15
    Junior Member Friend
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy Especta 1000s

    Quote Originally Posted by miskaaa View Post
    Softuri de Especta 1000s se gasesc cacalau, pe diverse siteuri, cum ar fi:
    mmmestanza, avaralar, mavituna etc....

    Totul e sa pastrati acelasi Hardware (H/W)

    Succese
    ...am cautat pe adresele respective si nu am gasit nimic... ...pls HELP...
    Danny B.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Neotion 1000S Software
    By redsea in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2006, 19:41
  2. Neotion Box 1000S ??
    By blu sky in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 20th February 2006, 00:03
  3. NeotionBOX 1000s
    By nboti in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 17th February 2006, 08:23
  4. ESPECTA 1000S
    By coca-cola in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 15th February 2006, 14:39
  5. Neotion box 1000s
    By somnorosul in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th November 2004, 15:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top