Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Lazer 2005 soft. SECA 2

    Pentru Lazer 2005 gasiti soft. ptr. seca2 la www.geocities.com/satsoftupgrade

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc salogel
    am bagat pachul - mai ramane sa-l testez.

  3. #3
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumiri de informatie salogel merge perfect Lazer-ul cu seca 2 face si au la Polsat.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    D.N.17.
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentie!Pe un lazer 2005 cu acest soft,am memorat peste 1000 de programe tv(in jur de 1200,pe diferiti sateliti ),am scos din receptor patchul,lista cu programe si cheile cu gandul sa le incarc pe lazer2003.Surpriza!procesul a decurs normal,insa la repornire ,a aparut mesajul eror.o!Mi-a luat ceva timp sa-l repornesc(nu mai vrea sa comunice cu pc-ul),dupa care l-am instalat din nou cu un numar sub 1000 de programe tv.Concluzie :lazer 2003 nu suporta asemenea greutate.Cel putin la mine asa s-a intamplat.

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vedeti ca a aparut o versiune de soft mai noua la Lazer tot pe site-ul de mai sus. Daca aveti posibilitate incercati-l poate s-au reparat TPS-urile.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus pe http://dvb.lv/ ultima versiune de pe site-ul ala modificata sa mearga TPS. sper sa fie ok. astept reactii

  7. #7
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    energyps2 esti de tata mana de ce nu ai rabdare pentru o confirmare. Am reusit sa il incerc si confirm ca nu merg TPS-urile are doar corectii la seca2 si la au pe Polsat ramane de vazut Hispasatul pe care eu nu pot sa il incerc inca.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps2

    salut m-am uitat si eu la binul modificat de tine - are intradevar ultima cheie tps:5778bbe612...
    data trecuta cand tps au schimbat acheiasi cheie am modificato si eu cu hex workshop-ul dar la incarcare aparea ERR.0
    Poti sa-mi spui si mie cu ce program ai umblat in bin si daca la tine a mers incarcat binul (probabil ca daca merge incarcat in aparat se dechid si tps - urile).
    toate bune

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps2
    Salut
    Am incercat sa incarc binul modificatde tine dar nu a mers - apare err.0.
    Concluzie - pt. Lazer nu merge sa faci modificari cu editor hexe.
    Ar fi bine sa stergi pachul de pe uplodul unde l-ai pus pt. a nu pati si altii acelasii lucru, blocarea aparatelor.
    Mai asteptam pana apare un pach bun.
    Daca cineva stie cu ce program se poate decompila si compila pachul si de unde sa obtii codul sursa al pachului astept un PM.
    Toate bune.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    toata smecheria e intr-un crc care e pus in fisier. crc care inca nu l-am gasit. sorry baieti. incercam sa ajut.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai nu merge ...

    Pai nu merge pentru ca la Lazer BIN-ul are CRC32 pe sectiuni ! si la sfarsit unul global !

  12. #12
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baieti merge in sfarsit TPS pe Lazer cu softul de la www.geocities.com/satsoftupgrade am confirmarea, am incercat softul pe un reciver si merge TPS Super.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Soft lazer 2003 cu N2 !!!
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 11th April 2006, 07:47
  2. Lazer 2005 fta plus
    By popaj in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 17th October 2005, 02:11
  3. Strong srt 4121 with new soft n2_v2_s2 seca dont work!
    By mandarije in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2005, 23:00
  4. LAZER 2005 Plus
    By paco68 in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 5th December 2004, 23:11
  5. lazer 2005 fta help
    By alg in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 18:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top