Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema Humax 5400

    A mers pina nu demult,dar de ceva timp nu mai vrea sa porneasca-cand il aprind de la spate,apare L 2.08,dupa care apar trei puncte care incep sa pulseze...pana il inchid... .Acelasi lucru daca il repornesc...I-am masurat tensiunile si...nu are tensiunile 23v si30v,in rest sunt ok.Daca a mai patit careva,sau vreo sugestie...stiu si eu...
    Multumesc oricum.
    adi.H

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default vezi lista canale!

    Si eu am patit la fel cand am bagat un Toh nou. Era de la lista de canale,trebuie introdusa una noua si atat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reusit sa-l fac sa mearga...dar nu cum trebuie...
    Am inceput cu -5400 cleaner-faza era ca nici nu-ti dai seama ca-i ok,pentru ca,dupa ce-l sterge(inclusiv programele) tot asa face(palpaie trei puncte in fata) dar asta ca nu ai nici un prg. memorat.I-am bagat un toh-nou,si am dat sa caute ceva pe hotbird...neam...pana la urma am vazut care-i hiba...are(la orice frecv. un decalaj de 480 mgh,adica daca blombergul e la 11642,il gaseste la 12121,am probat pe mai multe.Am reusit sa-i bag setinguri noi pana la urma(doar cu formulav3 a vrut) dar nici asta nu a rezolvat problema,nu vede nici un canal(doar daca il deviez cu 480mgh).Unde o fi problema?Are careva idee? Multam mult.
    adi.H

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai controlat setarile de la LNB sa fie pe universal?



  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,sunt pe universal
    adi.H

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu un soft si o lista de canale luate de pe un site de incredere.Ai probat alt receptor pe LNB-ul pe care il ai?



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena merge de ceva vreme numai pe digi,lnb-ul e ok,am sa mai incerc sa-l mai "gadil"(poate maine).Alta faza e ca,aducand-o inapoi pe digi,mi-a fost putin cam greu,a trebuit sa ghicesc o frecv. buna,ca decalajul n-a fost de 480,ci 385.
    adi.H

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by caras2uk
    Antena merge de ceva vreme numai pe digi,lnb-ul e ok,am sa mai incerc sa-l mai "gadil"(poate maine).Alta faza e ca,aducand-o inapoi pe digi,mi-a fost putin cam greu,a trebuit sa ghicesc o frecv. buna,ca decalajul n-a fost de 480,ci 385.
    Adica ai decalajul si cu receptorul digi sau vorbesti tot de humax?Daca ai decalajul si cu digi schimba LNB-ul



  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    United Kingdom
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bineinteles ca de humax vorbesc,ca doar cu el invart antena(digi-1120).
    La cautare automata se blocheaza dupa citeva minute,i-am bagat manual 60-70% din frecvente(dupa 12284 nu mai vrea sa gaseasca nimic) asta in conditiile in care am adunat la fiecare frecv. 480mgh.Cred ca o fi inebunit tunerul,alta explicatie nu am...
    Am vrut sa vad cum merge sharingu cu el ,dar daca nu ies la capat ..."la gara" cu el ...mai vad...azi m-am saturat
    adi.H

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to put AES KEY IN HUMAX 5400 ?
    By stefen in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 20th July 2006, 04:59
  2. Problema cu Humy 5400
    By epy in forum SD Receivers
    Replies: 12
    Last Post: 25th April 2006, 05:51
  3. Problema cu Humax 5400!
    By Kroky in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 21st November 2005, 01:22
  4. can any one help humax 5400
    By malik0101 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 6th August 2005, 03:38
  5. Problema cu Humy 5400
    By tvision in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 05:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top