Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: SRG auto-update

  1. #1
    alibaba
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default SRG auto-update


    Someone told me that there is a satellite receiver in Jordan whose name is "Lawrence X3" and it is said to auto-update the SRG channels (SF2). Can somebody confirm this. Is there any satellite receiver that is auto-updating the SRG (SF2) channels?

    As of the moment most of the receivers that I know do not have auto-update function for SRG (SF2). We have to put the codes manually in order to view the world cup.

    Please shed light into this issue.

    Thanks in advanced.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it is allready Auto update of Funcard, it might be available for recivers.

  3. #3
    alibaba
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @saed

    thanks for your reply.. i hope i can find a receiver that has auto-update function for this SRG (SF2).

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you are welcome. wish you good luck !

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Iraq
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alibaba
    @saed

    thanks for your reply.. i hope i can find a receiver that has auto-update function for this SRG (SF2).
    if you can find a model like Astrovox and Micro-x VSR-2600+, MDR-2800, MDR-6000 IR, Hivion 9090x/ 7070x, and Strong 4620 II. all mentioned brands and models were working auto update on SRG swiss package.

    FYI

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    BY the way world cup is available on CCTV1 on asia sat 3s FTA

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Multan
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default yes alibaba

    To alibaba
    Yes it is 100% true that some receiver can auto update srg package i was confirmed that thing by the way which receiver do you have plz give me detail of your receiver perhaps i will be avail help for you
    For any technical help +923006336403
    [email protected]

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default please hel me too

    Dear Friends,

    I have a different to question to ask u Pros....
    My Receiver is FORTECSTAR FSCI_5100 Plus
    boot ver. 6.0, Al7bar-2.82

    Can I get Autoupdate on this receiver?...If yes where can i find it?

    Please kindly post reply...

    Thanks and regards

    Shahuls

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Panama
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default FORTECSTAR 5000V2

    FORTECSTAR 5000V2 SRG AUTO UPDATE OK

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: please hel me too

    Quote Originally Posted by shahuls
    Dear Friends,

    I have a different to question to ask u Pros....
    My Receiver is FORTECSTAR FSCI_5100 Plus
    boot ver. 6.0, Al7bar-2.82

    Can I get Autoupdate on this receiver?...If yes where can i find it?

    Please kindly post reply...

    Thanks and regards

    Shahuls
    my friend you can take your receiver software from that site


    http://www.al7bar-soft1.com/

    enjoy

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: please hel me too

    Quote Originally Posted by shahuls
    Dear Friends,

    I have a different to question to ask u Pros....
    My Receiver is FORTECSTAR FSCI_5100 Plus
    boot ver. 6.0, Al7bar-2.82

    Can I get Autoupdate on this receiver?...If yes where can i find it?

    Please kindly post reply...

    Thanks and regards

    Shahuls
    Dear,

    There is no autoupdate software on this model
    Regards

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank u all friends.....


    Taht was a good information that this model have no-auto update...

    I am gonna buy one new receiver....which model u pros.. prefer?

    i mean brand and model

    thanks..

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by shahuls
    Thank u all friends.....


    Taht was a good information that this model have no-auto update...

    I am gonna buy one new receiver....which model u pros.. prefer?

    i mean brand and model

    thanks..
    Dear,
    It is best to buy a Humax 5400, if your budget is high then get a DREAMBOX, better than anyother receiver.
    If you have a computer buy a SkyStar DVB card as this is one of the economy brand card.
    But I doubt the availability of Humax in your area.
    Regards

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What is auto update? pls help...
    By shahuls in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 7th July 2006, 05:27
  2. tps auto update ?
    By gabrield in forum RDI - Satelit
    Replies: 12
    Last Post: 16th January 2006, 17:52
  3. Replies: 7
    Last Post: 14th July 2005, 10:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top