SC Kubera Impex SRL a achiziţionat integral acţiunile firmei SC RTV CBN SRL Maramureş care deţine postul de televiziune Club TV şi posturile de radio Club FM, potrivit unei informaţii primite de la Miclăuş Florin, noul patron al celor două instituţii de media.

Ultima licenţă de televiziune a fost acrodată de CNA societăţii RTV CBN SRL din Baia Mare pe 25 iulie 2005, n cadrul concursului de licenţe, cnd RTV CBN a primit un canal la Zalău, pentru Club TV.

SC RTV CBN SRL din Baia Mare a primit decizia de autorizare din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pe 16 septembrie 2004 pentru programele Club FM, şi pentru Club TV, pe satelit.

RTV CBN s-a văzut n imposibilitatea de a pune n funcţiune ultimele frecvenţe cştigate la concurs, precum şi a televiziunii Club TV pe satelit, solicitnd o amnare pe motive tehnice a termenului de intrare n emisie pentru Club FM şi Club TV (satelit), care a fost aprobată de CNA n şedinţa din 30 mai 2006.

CLUB FM este un post de radio care fiinţează n trei localităţi, Baia Mare pe frecvenţa 91,60 MHz (autorizat pe 16 sep 2004); Borşa, pe 101,40 MHz (autorizat pe 21 feb 2006 ) şi Sighetu Marmaţiei pe 89,30 MHz (autorizat pe 12 apr 2005), potrivit informaţiilor din lista cu radiodifuzori ai CNA.

SC Kubera Impex SRL este o societate care oferă servicii de cablu n judeţele Maramureş şi Satu Mare prin cinci reţele localizate la Aciua, Bicău, Borleşti, Pomi, n judeţul Satu Mare şi Remeţi n judeţul Maramureş.