Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Autoupdate AES key de pe WEB

    http://orbitfiles.com/download/id209764263


    Programul cauta cheile AES pe 8 servere si le scrie automat in Softcamul pe care il indicati .Daca folositi mai multe aplicatii DVB ii puteti indica sa le scrie in toate:


    Merge cu S2emu, Yankse sau vPlug.

    Thanks to autor!

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SLAman

    Nu merge nici in ruptul capului sa faci download de acolo.Pune si tu soft-ul undeva ca sa-l putem lua ...de exemplu pe rapidshare.de

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uneori merge , uneori nu.Trebuie dat de doua ori click pe Download.
    Dar daca nu, atunci de aici:
    http://rapidshare.de/files/23729098/..._23h43.rar.htm
    (momentan serverul 3 nu merge, asa ca se poate dezactiva:click dreapta pe zona cu chei si la linia Serveurs debifati 3-ul.)

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tanks ....i got it

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A aparut si Simoh SoftCam Updater varianta plugin pentru AltDvb si ProgDvb
    http://www.orbitfiles.com/download/id234611541
    E suficient sa se copieze " SimoPlug.dll " in folderul aplicatiei DVB acolo unde este Softcam.key si acesta va fi updatat de pe Web.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Transilvania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman
    A aparut si Simoh SoftCam Updater varianta plugin pentru AltDvb si ProgDvb
    http://www.orbitfiles.com/download/id234611541
    E suficient sa se copieze " SimoPlug.dll " in folderul aplicatiei DVB acolo unde este Softcam.key si acesta va fi updatat de pe Web.
    Nu mai merge link-ul . Zice ca "File not found".
    Alt link este?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    "Micul Paris"
    Posts
    119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu functioneaza cu AltDvb,se blocheaza la incarcare.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Trebuie sa ai si S2emu (sau Yankse, sau vPlug) activ, deasemenea conexiune la internet.
    Se mai intampla sa faca figuri atunci cand nu poate stabili legatura cu serverul de unde isi ia cheile.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da merg si numai cu vplug. isi ia el singur keyle de pe net. de ce atatea updatere?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Rudi
    da merg si numai cu vplug. isi ia el singur keyle de pe net. de ce atatea updatere?
    Ca sa nu ne plangem ca nu avem de unde alege.
    Ar mai fi o chestie :cat de repede reusesc sa gaseasca noua cheie si sa o scrie in Softcam.key ca sa nu existe intreruperi la schimbarea cheilor. Dar asta depinde in primul rand de serverele pe care cauta chei si de cat de bine merge netul...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SLAman
    depinde in primul rand de serverele pe care cauta chei
    exact

  13. #13
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine zice ceva " Fichier Softcam manquant" si nu vrea nimik

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    slaman please upload the plug here

    thanx
    Videoplex plus decoder card . Dxr3. .Twinhan vp1020.
    Ati radeon 9200. Ubuntu feisty7.04

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEED AUTOUPDATE SOFTWARE
    By leyton in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 2nd August 2006, 23:12
  2. ASE (TPS) AutoUpdate !!
    By obywans in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 15th June 2006, 09:08
  3. Co**x autoupdate
    By CorE in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2004, 12:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top