Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 98

Thread: ss2 legal

  1. #1
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 legal

    am mai intrebat dar nimic
    sper sa nu stresez cu insistenta

    am ss2, folosesc AltDvb si ProgDvb care imi merg ok cu ce este

    vreau shi eu o lamurire
    pot avea pe Pc canalele max tx, focus full cu o cartela platita legal ?
    (nu vreau receptor)
    daca da ce imi trebuie ?

    (am citit unele postari legate de dragon, matrix ,dar nu ma pot lauda ca sunt edificat)

    rog PM

    multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie :
    1. Card ( max sau focus )
    2. Phoenix interface - despozitiv in care se pune cardul si se leaga la serialul PC ; sau un programator de carduri care sa emuleze Phoenix ( se manufactureaza sau se cumpara )
    3. Plugin ( sw pt utilizare card cu dvbplayer - vezi la download ceva de genul ,, univiacamemu " )

  3. #3
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default tks

    multumesc

    clar shi concis
    astfel de raspuns voiam
    multumesc

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pasarile astea se gasesc undeva sau sunt prohibite
    Cei de la D&K se eschiveaza in a vinde asa ceva
    stiti vreo adresa
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  5. #5
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca te descurci sa iti faci, uite aici un link
    http://joshyfun.peque.org/phoenix/index.html

  6. #6
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

  7. #7
    1RoWareZ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Off

    Quote Originally Posted by stailus
    si dupa ce le ai pe toate astea incepe durerea de cap cu configurarile. BAFTA
    Off Stailus, Stailus lasa-l mane ca asta e placerea mare dupa ce dai o carutza de bani,realizezi ca ai fii cumparat 2 receptoare,inklud shi bataia de cap

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by white2
    Pasarile astea se gasesc undeva sau sunt prohibite
    Cei de la D&K se eschiveaza in a vinde asa ceva
    stiti vreo adresa
    Cel mai ieftin 100 ron - elstar ; un programator universal cca 80 Eur ( cu sau fara TVA ; depinde de sursa : peruvision / mirosat )

  9. #9
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tks for all
    voi incerca sa imi fac singur
    dupa aia f probabil voi reveni

  10. #10
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dynamite + Cartela MaxTv


    ******** Forum Index -> Placi DVB
    View previous topic :: View next topic
    Author Message
    zaiclopz
    Teacher


    Joined: 06 Oct 2004
    Posts: 145
    Location: Tg.Mures

    Posted: Wed Jul 20, 2005 11:17 am Post subject: Dynamite + Cartela MaxTv
    doar pentru ce-i care stiu! intrbare, pot folosii scula asta Dynamite ca un emulator de Cam Viacces 2.5? Vreau MaxTv pe PC, is perfect de acord sa platesc abonamentu'! da' cum mama dracu' sa ii dau drumu pe PC? Care are habar.. sa-mi zica ce emulator imi trebuie, si daca imi merge pe suport USB sau tre sa fac o vizita la Metro sa caut cablu mini usb->serial.
    Back to top


    anetea
    Teacher


    Joined: 09 Jan 2004
    Posts: 176
    Location: Calare pe satelit...

    Posted: Wed Jul 20, 2005 12:22 pm Post subject:
    Incearca cu unul dintre emulatoarele Via de aici:

    http://www.dvbsoft.net/download.php?list.21

    Vezi ca la Dyna tre sa ai un cablu serial-serial
    Daca reusesti ceva sa ne spui si noua

    Aurel
    Back to top


    zaiclopz
    Teacher


    Joined: 06 Oct 2004
    Posts: 145
    Location: Tg.Mures

    Posted: Mon Jul 25, 2005 9:03 pm Post subject:
    Testat! Perfect functional! Era si cazu sa imi pot inregistra Mythbusters pe romaneste
    Back to top


    ady1969
    Teacher


    Joined: 12 Feb 2005
    Posts: 106


    Posted: Tue Jul 26, 2005 12:20 am Post subject:
    zaiclopz wrote:
    Testat! Perfect functional! Era si cazu sa imi pot inregistra Mythbusters pe romaneste

    poti da detalii ,ce emulator si ce interfata folosesti ,face AU ?
    sint interesat
    Back to top


    zaiclopz
    Teacher


    Joined: 06 Oct 2004
    Posts: 145
    Location: Tg.Mures

    Posted: Tue Jul 26, 2005 3:08 pm Post subject:
    am rascolit orashu sa caut o interfatza Phoenix, nu am gasit! asa ca m-am hotarat sa incerc cu Dynamite, ca tot am vazut ca stie emula Phoenix. Mi-am luat un cablu serial-serial. Am legat Dynamite`u atat pe usb cat si pe serial. Am pornit emulatiru de Phoenix, am instalat Universal Viacceass Emu pentru ProgDVB. Cateva mici setari simple la emulator, cartela MaxTV in Dyna! si boom! Telesport on my PC!

    PS: STIE CAREVA UNDE GASESC PHOENIX`uri DE VANZARE?
    VINDE CAREVA?
    Back to top


    anetea
    Teacher


    Joined: 09 Jan 2004
    Posts: 176
    Location: Calare pe satelit...

    Posted: Tue Jul 26, 2005 3:33 pm Post subject:
    Multumim pentru informatie

    Aurel
    Back to top


    ady1969
    Teacher


    Joined: 12 Feb 2005
    Posts: 106


    Posted: Wed Jul 27, 2005 12:05 am Post subject:
    PS: STIE CAREVA UNDE GASESC PHOENIX`uri DE VANZARE?
    VINDE CAREVA? [/quote]
    cel mai ieftin e sa o construiesti singur
    un MAX232,citiva conzi,etc
    scheme gasesti pe net,sau iti pot trimite un mail
    Back to top


    cristian_unguras
    Friend


    Joined: 23 Mar 2005
    Posts: 29


    Posted: Fri Jul 29, 2005 9:26 am Post subject:
    zaiclopz wrote:
    am rascolit orashu sa caut o interfatza Phoenix, nu am gasit! asa ca m-am hotarat sa incerc cu Dynamite, ca tot am vazut ca stie emula Phoenix. Mi-am luat un cablu serial-serial. Am legat Dynamite`u atat pe usb cat si pe serial. Am pornit emulatiru de Phoenix, am instalat Universal Viacceass Emu pentru ProgDVB. Cateva mici setari simple la emulator, cartela MaxTV in Dyna! si boom! Telesport on my PC!

    PS: STIE CAREVA UNDE GASESC PHOENIX`uri DE VANZARE?
    VINDE CAREVA?

    poti sa-mi sa-mi explici ceva mai detaliat pt. ca eu am phoenix si nu reusesc nicicum
    Back to top


    adrianp
    Master


    Joined: 01 Jan 1970
    Posts: 80


    Posted: Sat Jul 30, 2005 4:46 am Post subject: Dynamite+cartela Max tv
    Sunt si eu interesat de Max tv.De unde pot procura aceasta interfata+cartela,cat costa atat iterfata cat si abonamentul.Multumesc.
    Back to top


    anetea
    Teacher


    Joined: 09 Jan 2004
    Posts: 176
    Location: Calare pe satelit...

    Posted: Mon Aug 01, 2005 12:17 pm Post subject:
    Ar fi o problema daca face autoupdate pluginul?
    Sper sa nu avem mesajul "No Auto Update"

    Aurel
    Back to top


    BillyGates
    Friend


    Joined: 02 Oct 2005
    Posts: 20


    Posted: Wed Feb 01, 2006 11:48 pm Post subject:
    stie cineva pe unde gasesc, in romania, o interfata phoenix ?

    deasemenea "jucaria" de mai jos pot sa o folosesc si ca interfata phoenix pt maxtv cu ss2 ?

    http://www.paytvcards.com/view/ptv.lang.ro.abo.10
    Back to top


    anetea
    Teacher


    Joined: 09 Jan 2004
    Posts: 176
    Location: Calare pe satelit...

    Posted: Thu Feb 02, 2006 7:21 am Post subject:
    Programatorul emuleaza interfata Phoenix deci se poate folosi cu cardul Max

    Aurel
    Back to top


    BillyGates
    Friend


    Joined: 02 Oct 2005
    Posts: 20


    Posted: Thu Feb 02, 2006 10:54 am Post subject:
    ok. tnx.

    plec la vanatoare de programator
    Back to top


    nolf2
    Teacher


    Joined: 25 Aug 2003
    Posts: 205


    Posted: Thu Feb 02, 2006 7:53 pm Post subject: phoenix




    _________________

    Back to top


    smv167
    Master


    Joined: 21 Sep 2005
    Posts: 56
    Location: Tr. Severin

    Posted: Fri Feb 03, 2006 9:19 am Post subject: Phoenix interface
    Salut !
    In oferta descarcabila de la elstar apare Programator Phoenix (6 MHz) la 1oo RON , trebuie verificat insa .
    S'auzim de bine 1
    Back to top


    superarcan
    Master


    Joined: 14 Mar 2005
    Posts: 76
    Location: Bucuresti

    Posted: Fri Feb 03, 2006 2:43 pm Post subject: Re: Phoenix interface
    smv167 wrote:
    Salut !
    In oferta descarcabila de la elstar apare Programator Phoenix (6 MHz) la 1oo RON , trebuie verificat insa .
    S'auzim de bine 1

    Daca e doar Programator Phoenix atunci e chiar ff scump, daca-l faci nu ar trebui sa te coste mai mult de 10 Eur, celputin asa zic expertii.

    _________________
    With love,
    Arcan

    Back to top


    Display posts from previous:
    ******** Forum Index -> Placi DVB All times are GMT

  11. #11
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default soclu

    cum pot face rost de un soclu ptr cartela ?
    vreau sa incerc schema data in link-uri

  12. #12
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am facut rost dintr-un reciver analogic defect. Incearca poate gasesti la mica publicitate un reciver antic care sa aibe acest slot.

    unii ma sfatuiau sa incerc pe la conex dar nu am gasit la ei

  13. #13
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default activare si ..

    aproape ca sunt gata cu phoenix-ul.
    aproape

    vreau sa stiu : activarea cartelei de maxi ce etape implica din partea mea ?
    in afara de plata abonamentului lunar mai trebuie sa fac ceva ?



    cu phoenix pot utiliza numai cartela celor de la max ?

    cam atat deocamdata

  14. #14
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicolau gigi


    pai cartela de Max trebuie sa primeasca emm-uri de activare.Acest lucru se realizeaza automat de catre emulator-ul de cam.


    phoenix-ul citeste orice cartela trebuie insa sa dispui de emulator de cam la ss2 pt fiecare sist de codare in parte (deocamdata nu exista pt toate sist de codare)

  15. #15
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tks Safetron1 !

    e o explicatie utila

    oricum eu voiam sa stiu doar de activarea cartelei la cumparare
    m-am lamurit: atunci cand o cumperi trebuie sa ceri sa iti fie activata.

    si pe aceeasi tema link : http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=67278

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MaxTV legal pe SS2 - intrebari
    By mm7163 in forum Placi DVB
    Replies: 19
    Last Post: 20th July 2006, 21:52
  2. Se poate cumpara legal Digi TV in afara Romaniei ?
    By florindan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 28th June 2005, 23:08
  3. Replies: 0
    Last Post: 20th January 2005, 11:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top