Emisiuni care se intorc la TV

Vacanta de iarna s-a incheiat pentru mai toate vedetele de televiziune. Revenim astazi, asa cum v-am promis, cu noutatile din grilele PRO TV, TVR si Prima TV.

La TVR va reveni programul matinal “Agentia 2 si un Sfert”. Filip si Paul s-au decis sa-si mute sediul in parc. O data cu noul sezon, s-a marit si echipa. Corina Secheres va rasfoi ziarele, Ruxandra Gheorghe va intra in viata de familie a politicienilor, cu rubrica “Declaratie... de putere”, iar Marian Darta va avea cite un invitat din lumea mondena. In fiecare editie, un aspirant la statutul de vedeta va fi supus unor probe pentru a dovedi daca este apt sa ocupe postul de prezentator. O alta rubrica noua va fi cea in care telespectatorii vor putea sa trimita un obiect care ii enerveaza sau care le aminteste de o persoana pe care nu o plac si vor da indicatii prezentatorilor referitoare la cum ar trebui sa fie distrus obiectul respectiv.

Prima TV are, la rindul ei, oferte interesante. Daca despre Ernest si emisiunea lui, “Tradati in dragoste”, v-am povestit deja, postul vine si cu alte noutati: Serginio, Vedeta la matura, Vindecari miraculoase, Fanatik show si Eurotombola TV. “Ce vor fetele” e la al doilea sezon, dupa o pauza de un an. “Schimb de mame” a intrat in grila inainte de Craciun, dar poate fi considerata ca facind parte din grila noua. Pe linga aceste emisiuni, saptamina trecuta au inceput sezoane noi la “Trasniti in NATO”, “Monica” si “Kensky Show”, care au fost in vacanta pe perioada Sarbatorilor. La inceputul lunii martie vor reveni “Copiii spun lucruri trasnite” si “Cronica Circotasilor”, ceea ce inseamna ca speculatiile cu privire la plecarea lui Huidu si Gainusa la PRO TV s-au incheiat.

Emisiunile PRO TV au avut pauzele cele mai scurte in perioada Sarbatorilor. “Teo” a revenit imediat dupa Revelion, iar “La Bloc” s-a intors de saptamina trecuta. Cei care s-au odihnit mai mult au fost Mugur si Radu de la Vacanta Mare. Ei revin insa cu o noua abordare, incercind sa rida si mai mult in fata ratingurilor. In noul sezon, ei vor prezenta o alta Romanie, pe care o definesc astfel: “Tara unde privighetoarea face play-back si musca este ministrul culturii. Acolo unde politia fluiera la semafoare simfonii de Beethoven, si manechinele maninca doar apa plata cu lamiie”.