Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25

Thread: strong 4355 evo

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo

    Salutare tuturor. Led rosu aprins, nu merge nici cu jtag (pune ERROR) alta solutie? Avea incarcat programul CONCORDE .

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia citeste tu aici cu atentie ca sigur ai gresit undeva
    http://www.********.com/f2/viewtopic....asc&highlight=

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo

    am incercar dupa pasi zisi de tine si nimic , pune stb no responde alta varianta nu este?

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    piatra-neamt
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default jtag

    Incearca cu jtagul ceva nu faci bine,daca iti spune stb not respondig inseamna ca nu e bun jtagul sau nu ai facut conectarea buna,aici gasesti ce iti trebuie http://www.firm-collector.com/
    Echolite DSB 790 & sky star 2

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo

    conecsiune cu JTAG am dar cind pun sa sterg ini arata (ERROR DETECT ERASING SECTOR) si cind dau la PROGRAM imi pune (ERROR PROGRAMING FLASH AT OFFSET 0X 7FE0000). UNDE E GRESEALA? ma "intreb eu"

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 restore !!

    Man lasa Jtagul ca nu crapa asa usor 4355.
    desfa aparatul si vezi ca este un butonel acolo in carcasa pe placa.ala intrerupe comunicare dintre STI si flash daca este apasat.

    Cu el scos din priza apesi butonul.Lansezi aplicatia restore after concord si bagi repede in priza aparatul cu butonelul apasat dupa cum am spus.Dupa ce l-ai bagat in priza dai repede drumul la buton cam dupa o secunda sau doua.Atentie ca daca trece prea mult timp de la lansarea aplicatiei restore pina la bagarea in priza si eliberarea butonului da eroare si nu comunica.
    Daca urmezi pasii cu atentie vei reface aparatul cu siguranta.Numai sa nu fi facut cine stie ce alte balarii inainte. SUCCES si sa ne anunti ce ai rezolvat
    dream 500+Philips GOldbox 6071

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default jtag

    pentru jomi:

    ai pm
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  8. #8
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: strong 4355 restore !!

    Quote Originally Posted by secagold
    este un butonel acolo in carcasa pe placa.ala intrerupe comunicare dintre STI si flash daca este apasat.
    ia arata-mi moo si mie butonu' ala pe poza ca e prima data cand aud asa ceva si am impresia ca nu stii despre ce vorbesti


  9. #9
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @jomi
    In mod sigur vreun fir nu face legatura si de aceea iti da acea eroare.Mai verifica odata JTAG-ul eventual cu un ohmetru pt a fi sigur ca rezistentele sunt in stare de functionare si conexiunile la portul paralel si receiver.Ai grija sa pui jumper-ul inainte de operatiunea de scriere vezi poza de mai sus

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo

    AJUTOOOR nu reusesc s-al fac urmez toti pasi si merge bine pina incerc sa sterg aici imi pune error,ce e de facut?

  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @jomi

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    @jomi
    In mod sigur vreun fir nu face legatura si de aceea iti da acea eroare.Mai verifica odata JTAG-ul eventual cu un ohmetru pt a fi sigur ca rezistentele sunt in stare de functionare si conexiunile la portul paralel si receiver.Ai grija sa pui jumper-ul inainte de operatiunea de scriere vezi poza de mai sus
    ai verificat cele de mai sus si tot nu vrea uita-te si pe flash daca scrie M28W160CT pt ca e posibil ca receiver-ul tau sa fie dotat cu un alt tip de flash

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default strong 4355 evo

    da e M28W160CT conexiunea o face totul merge bine pina il pun sa stearga de aici incepe distractia. Ma repet receptorul era in priza si functiona cind am venit de la munca era ledul rosu aprins si gata "MORT". multumesc pentru ajutor.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355E

    Vezi sa nu fi picat un condensator din sursa si te apuci sa rescri softul.In general se duce condensatorul de pe bara de 5V , dar e bine sa-i schimbi pe toti.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default 4355 !!

    Mai Safetron.

    1) vad ca te pricepi umpic la stronguri dar switchul ala mic nu stiu cum nu ai reusit sa-l vezi in stinga pinilor de jtag chiar in poza postata de tine.Nu mai trebuie sa complici existenta la oameni caci in majoritatea cazurilor nu este suficient sa scoti si a bagi in priza aparatul daca nu mai raspunde la restore dupa concorde patch.Trebuie tinut apasat butonelul si apoi bagat in priza cu el apasat si eliberat imediat.eu nu am reusit sa busesc nici unul pina acum si chiar daca nu a mai plecat a fost suficient sa folosesc metoda fara jtag.
    Intreaba omul daca are defintiile in jkeys pt. flashul ala. Probabil ar trebui sa le spui ca nu merge cu orice calculator jtagul ala.mai sunt situatii cind anumite placi de baza nu vor si gata.Si ca de preferat ar fi sa foloseasca win 98.
    dream 500+Philips GOldbox 6071

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Polul NORD maramures
    Posts
    116
    Posts Thanks / Likes

    Default strong

    Salutare daca cineva ma poate ajuta cu un link valabil pentru softul de restore i-as ramine indatorat.


    Multumesc.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. strong 4355 evo
    By anais in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd October 2006, 04:16
  2. Ptr Strong 4355 ?
    By strongman1960 in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 27th March 2006, 23:05
  3. strong 4355 e
    By robinhood in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 6th January 2006, 12:25
  4. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31
  5. Strong SRT 4355
    By sfantul_Porcarie in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 25th November 2004, 11:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top