Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default i want TSR1 , TSR2, TSI1,TSI2 audio video pid


    my reciver is starsat x-200ci and i must enter new audio video pid manualy and my reciver can't automatically find it . help me

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TSR 1 Vpid: 171 APID: 122 French & 123 orig
    TSI 1 Vpid: 172 APID: 124 French & 125 orig
    TSR 2 Vpid: 173 APID: 126 French & 127 orig
    TSI 2 Vpid: 174 APID: 128 French & 129 orig

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default


    these are Decimal values (not hexadecimal) so could be entered into your receiver like this, instead of vpid 171 you have to put 0x0171 and vice versa.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SF1 SF2 TSR1/2 TSI1/2
    By shalini in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 26th June 2006, 09:08
  2. SF 1, TSI2, TSR2 - not working
    By Shakin in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 10th June 2006, 18:59
  3. Replies: 0
    Last Post: 17th May 2006, 22:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top