Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
 1. #1
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2003
  Location
  Romania
  Posts
  3
  Posts Thanks / Likes

  Default De pe Mini-DV pe CD. De ce nu intra si sunetul?

  Dragilor, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
  Am incercat sa fac transfer de imagine de pe o camera MiniDV Samsung VD P70. Soft: Main Actor DV Capture for Windows v3.5; transfer cu cablu IEEE 1394; Placa de sunet incorporata. Windows XP, Prof. edition. Transfer de imagine foarte bun, fara distorsiuni, format "avi", dar la redare nu pot auzi nimic. Cum "descoper" componenta audio? Daca dau pe "properties" la filmuletul inregistrat, apare : Audio Bit Rate 150kbps, Audio Sample Size 16 bit, chanels: 2 (stereo), Audio Sample Rate 22 khz. Aceasta inseamna ca am si componenta audio? Daca da, cum fac sa intre si sonorul la redare? Sau: exista alta posibilitate mai usoara/lejera pentru a transfera in final film de pe caseta MiniDV pe CD?
  Va multumesc mult.

 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Aug 2002
  Location
  Meath, Ireland
  Posts
  827
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Incearca sa vezi inainte de captura daca nu cumva captura audio este de pe placa audio si nu dv. Sau, desi nu stiu cum arata programul cu care ai facut captura, se poate sa fi facut numai captura video, in unele programe trebuie sa specifici video+audio.

 3. #3
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2003
  Location
  Romania
  Posts
  3
  Posts Thanks / Likes

  Default Re: De pe Mini-DV pe CD. De ce nu intra si sunetul?

  Am uitat sa spun ca nici in timpul transferului nu am sunet in boxe. E normal? Se fac ceva setari in Sound And Audio Devices?
  Fisierul pe care il am dupa captura e avi compus (daca dau pe proprietati) din PCM audio si MC_DVD video. Ce sa fac in continuare cu acest fisier avi? Am incercat sa il deschid cu bsplayer dar nu merge.

 4. #4
  Member Mentor
  Join Date
  Aug 2002
  Location
  Meath, Ireland
  Posts
  827
  Posts Thanks / Likes

  Default

  E exact ce iti spuneam: PCM audio e sunetul din placa de sunet, si daca nu vorbeai tu la mic sau nu ascultai muzica in timpul capturii, nu ai sunet. Verifica setarile proiectului inainte de captura. E normal in timpul capturii sa nu auzi sunetul de pe dv, programul in acest fel scuteste memoria calculatorului pt o captura mai buna.

 5. #5
  Junior Member Junior
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Nov 2003
  Location
  Romania
  Posts
  3
  Posts Thanks / Likes

  Default

  N-am facut nimic altceva in timpul inregistrarii, doar tineam boxele deschise in speranta ca am sa am sonor si in boxe, nu doar in difuzorul de la camera. In ceea ce priveste setarile inainte de captura... nu stiu mare lucru. La Sound Devices am mai multe optiuni la partea de Recording Control: Mono/Stereo mix, SPDIF, Aux, TV Tuner, CD Player, Line In, Mic, Phone Line, din care doar una o pot selecta. La Sound Control, la Sound Recording am doua optiuni pentru default: Avance AC97 Studio (implicit), si Modem#0 Line Record. Pe de alta parte la Sound Efect Manager, la partea de AC97 Audio Configuration nu vad ce setari as putea sa fac.
  Deci, ce sa mai fac, ca am innebunit tot frecand camera si PC-ul, fara rezultat? Ca macar de as obtine un amarat de avi cu sonor, lucrurile s-ar mai simplifica (cat de cat)...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Mini Dishes
  By fromdubai in forum RDI - English
  Replies: 1
  Last Post: 7th August 2006, 06:39
 2. vand camera digitala mini-dv
  By paulino in forum Shop
  Replies: 0
  Last Post: 2nd December 2005, 00:13
 3. MINI DIN Cable for Vivax
  By SEEME in forum RDI - English
  Replies: 3
  Last Post: 4th July 2005, 23:20

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top