Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Alexandria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default How put zee cinema code?


    How put zee cinema code?please help me

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How put zee cinema code?

    Quote Originally Posted by ryko
    How put zee cinema code?please help me
    No codes for zee cinema are in public yet
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Australia
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: How put zee cinema code?

    Quote Originally Posted by ryko
    How put zee cinema code?please help me
    Even if you got keys for it, it will never work,They are using dual encryption Conax+Seca 2.
    Most Ucas box only carry 8 bytes so you will be waiting for a loooong,loooong time.
    Maybe ask the Genie in the bottle to grant your wish,give you the right keys

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Alexandria
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default I meant Zee cinema on hotbird

    I meant Zee cinema on hotbird using dual encryption Constant control word

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: I meant Zee cinema on hotbird


    Quote Originally Posted by ryko
    I meant Zee cinema on hotbird using dual encryption Constant control word
    They were on testing ,using BISS keys .Now they are using Iredeto2 encryption,,,not hackable yet
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. activation code of code menu supermax FT 2020 CT
    By kalwar in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2006, 07:31
  2. zee tv & ZEE CINEMA 100% OK
    By israrkhan in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 6th May 2006, 22:32
  3. ZEE tv/ZEE cinema/Star Plus on key code
    By dawar098 in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 20th December 2005, 18:23
  4. zee cinema FTA
    By mosat in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st August 2005, 15:00
  5. What's about Via 2.5 art, Dan cinema
    By mofeeq in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th June 2005, 13:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top