Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Help to open CODE menu for VSR-2600 fta,PLZZZZZ


    Help needed to open CODE menu for VSR-2600 fta,PLZZZZZ its urgent.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    K.S.A
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    select menu!then parental lock then select last column by entering code no#0000.and u will get all code menu.just enter new codes and enjoy.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default thanx alot

    thanx alot buddy,its working

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default could u plz tell me how to enter keys in Hivion 9090x receiv


    could u plz tell me how to enter new keys in Hivion 9090x receiver -- im new to this


    regards
    naveen

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to open code menu of Euromax EM 7000
    By scrombi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 16th November 2006, 02:41
  2. Replies: 0
    Last Post: 19th September 2006, 06:31
  3. how to open code menu for arisat ar-600
    By fmcruzjr in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 8th May 2006, 02:41
  4. how to open/enable code menu on SRT 4820/4620 II
    By dishman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 27th March 2006, 09:20
  5. how to open code menu neosat 1600plus
    By asghar ali in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 25th October 2005, 09:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top