Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor skaystar 1

    pe pc am o placa skystar 1,nu stiu de ce pe anumite transpondere semnalul oscileaza permanent intre 0 si maxim si imaginea face patratele si se blochiaza uneori.daca in acelasi timp scot ceva la imprimanta semnalul devine stabil ,la fel si imaginea dar numai pe perioada cat imprimanta e in lucru.daca stie cineva cauza si care ar fi remediul?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema asta am avut-o si eu , pacat ca nu merge searchul pe forum ....
    La mine era vorba de condensatorii de pe placa de baza , ce erau terminatzi ... Asta e , chinezii astia ....

    Dupa ce am schimbat vreo 8 condensatori , totul a fost OK, iar apoi am facut si o modificare la SS1 , data undeva pe un site , legata despre receptia transponderelor cu SR-uri mici ...

    Toate manevrele acestea au dus la o crestere a sensibilitatii placii

    Toate cele bune!

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa o pui intr-un slot mai departe de graphic card.

    Uite eu am un WinTV DVB-s versiune 1.3 din 1999 care in computeru meu mergea bine. Aia din 1999 sa defectat, am luat un Nexus-s 2.1 care pe unele Transpondere care pe aialalta mergeau bine si care merg bine si pe Skystar2, nu se sincroniza (numa doua lampi din 4). In alt computer merge si Nexus-s 2.1 si pe transponderele pe care in computeru meu nu mergea.

    Dar are alt graphic card mai slab si e si mai departe de el.

    Nu stiu daca aia a fost, mai incerc eu si mai vad.

    Si la asa zisu "Skystar1" nu prea ii place interrupt sharingu, vezi sa aiba un interrupt pentru ea singura. Dar la mine nu a fost aia, ca la mine am avut grija sa nu faca interrupt sharing.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ajutor
    By bmihai500 in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 23rd November 2006, 11:31
  2. Un pic de ajutor!
    By fanetty in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 10th August 2006, 02:45
  3. ajutor
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 28th February 2006, 01:31
  4. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54
  5. Ajutor
    By fausta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th June 2005, 16:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top