Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default NET Satelit ONE WAY - conexiuni OK dar nu primesc nimic!

    Am ajuns in pragul disperarii
    Am facut si eu un cont de test (free 40MB pt. 3 zile), la
    www.internetcon.ro , am reusit fara probleme sa fac/setez conexiunile pentru upload (Dial-up si VPN-ul pentru Internetcon), se logheaza, e ok, dar problema apare cand intru pe NET caci nu vine nimic prin placa DVB Tehnisat, desi am 99%semnal pe transponderul lor si toate setarile sunt EXACTE, asa cum explica si ei pe site.
    Unde gresesc, sau ce am mai uitat sa setez... ca doar nu e blocata placa?

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi sa nu fie firewallul din SP2 sau din Antivirus de vina.....pt ca astea blocheaza si Casablanca si OpenSky daca sunt activate...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am windows 2000 si un amarat de NAVISCOPE, ca firewall.
    Nu ma pricep prea bine la PC... SP probabil e Service Pack?
    Nici nu stiu daca am instalat asta
    O sa razi, dar nici antivirus nu am... decat un Hijack
    Nu stiu zau ce sa mai fac... mai am doar 48 de ore sa rezolv cumva

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rz +
    Am windows 2000 si un amarat de NAVISCOPE, ca firewall.
    Nu ma pricep prea bine la PC... SP probabil e Service Pack?
    Nici nu stiu daca am instalat asta
    O sa razi, dar nici antivirus nu am... decat un Hijack
    Nu stiu zau ce sa mai fac... mai am doar 48 de ore sa rezolv cumva
    Windows 2k are 4 SP-uri... dar in nici unu nu are firewall. Incearca totusi sa opresti amaratii aia de antivirusi si firwall de pe computer si mai incearca. Nu se simte o viteza la navigarea pe site-uri ca traficu nu il vezi pe ss2 dupa cate stiu eu... sau poate gresesc...
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De regula provideri de sat pentru utilizatori foloseste Unicast , deci poti vedea in statistic daca se invirte ceva pe Mac-ul tau.
    Vezi daca mac-ul tau corespunde cu cel inregistrat pe site.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am scos si firewall dar tot asa...
    Nu e vorba ca as avea trafic pentru ca nu am deloc...
    Intru in Internet Explorer, dau click pe GO, impresia e ca ar vrea sa intre site-ul (vad cum se incarca putin in taskbar ) dar pana la urma apare clasicul mesaj (ca atunci cand accesez un site fara a fi conectat)
    Da MAC-ul este acelasi.

    Deci am doua conexiuni in PC:
    1. VPN (cu setarile celor de la Internetcon)
    2. Zapp
    Ambele sunt OK si se logheaza!
    In timpul asta am 99% signal pe transponderul lor (11.533V satelit 21.7'E)
    Nu se poate accesa nimic... dau comanda, se incarca bara, dar pica si nu intra inimic.
    Daca deconectez numai VPN totul revine la normal si am functionala conexiunea ZAPP.
    Mai incerc... multumesc pentru raspunsuri

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    REZOLVAT
    Am ignorat instructiunile de mai jos si de aia nu a mers
    Imediat ce am facut in tocmai cum scrie mai jos, conexiunea (downlink prin antena) s-a realizat imediat
    Ca sa ma conving ca tot ce vine e prin antena, am miscat antena pana la pierderea semnalului si astfel am vazut ca se intrerupe si conexiunea... cand am revenit pe satelit, conexiunea s-a realizat din nou
    Viteza de navigare e relativ buna (mai buna ca pe dial-up dar mai slaba ca cea de pe zapp EV-DO)

    Asta a fost problema... cu asta s-a rezolvat:

    Inregistrari in registrii

    Setarile default din Windows 2000 nu va vor lasa sa folositi o legatura prin satelit. Este nevoie de citeva modificari in registrii. Rulind W2K.reg va schimba inregistrarile in locul vostru. Aceasta va face modificarile care se refera la protocolul HTTP. Puteti sa rulati si fisierul TCPsettings.reg pentru optimizarea browsing-ului (va marii viteza de browsing considerabil) dar trebuie sa mentionam ca acest modificari nu sunt in mod oficial suportate de protocolul HTTP. Noi le-am testat si functioneaza.



    Pentru a face calculatorul sa ia in considerare schimbarile acestea este nevoie de un restart.


    w2k.reg
    Pentru a creste performanta, va recomandam sa rulati fisierul W2K.reg. Aceaste modificari in registrii sunt suportate de protocolul HTTP si vor avea ca rezultat o considerabila crestere a vitezei la navigare si download.

    TCPsessions.reg
    Rulind acest fisier (dubluclick pe icoana) veti modifica setarile din registrii, referitoare la protocolul TCP/IP, marind considerabil viteza de navigare. Mentioan ca aceasta modificare nu este suportata oficial de protocolul HTTP. Noi am testat si a functionat. Fara aceasta modificare viteza de download va fi la fel, insa va dura mai mult pina sa se incarce toate pozele si frame-urile din pagina, deoarece setarile default are Windows-ului permit doar numai 5 sesiuni de TCP in acelasi timp.

    P.S. Era sa uit... am instalat si SP4

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    @rz + , eu sunt foarte multumit de ei. sincer. si am abonament de cateva luni. un anumit tip de abonament. N-am fost prin zona sa incerc sa te ajut, dar daca ai probleme, te pot jauta, sper.
    Bafta

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper sa nu mai am probleme... am inteles ca pot face 2 conturi de test deci am sa mai fac inca unul poimaine.
    Cam greu sa fac abonamentul ala cu 33EURO/LUNA (numai downlink) caci am Zapp cu 39$/luna (100 ore uplink/downlink pe luna)
    Totul se reduce la costuri...
    un dial-up te usuca la uplink
    un GPRS la fel...desi la unele abonamente GPRS se taxeaza la ore si nu trafic (pentru 8MBdownlink ai nevoie de aprox. 1.5MB uplink), dar au abonamente costisitoare
    Cel putin deocamdata raman cu Zapp EV-DO...
    Mentionez ca sunt persoana fizica nu firma...

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  10. #10
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default internetcon

    @rz+ As vrea si eu sa fac un test dar pe site-ul lor nu exista manual de instalare pt win xp.L-am downloadat pe cel din dreptul winxp dar nu exista setari decat pt win 98,me si 2000.Cu XP se poate face test?care setari sunt pt Xp?Cele de la Win NTEi spun ca in xp nu trebuie facute tweaking-uri dar ce setari sa folosesc pt conexiune?

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum e pe XP dar acolo (la documentatie on-line) spune clar ca e ok cu starile ''default''... deci nu mai trebuie modificat nimic in registrii
    Pur si simplu faci o noua conexiune in XP (dar acolo, la VPN... ''create a Virtual Private Network'') si introduci setarile care apar in documentatie, la Win 2000 sau NT (ma refer la DNS in TCP/IP)
    Repet, nu stiu cum e interfata la XP, dar cauta sa ajungi la TCP/IP pentru introducerea DNS-ului.

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in cat timp ti-au facut contul de test? Acolo zice ceva de 3 ore... in realitate cat dureaza?

    later: am primit contu pe mail, am creat VPN-u... da' credeti ca vine ceva



    rz+ dupa ce ai primit contu pe mail, aia inseamna ca ti-a si dat drumul la net?

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai... eu nu stiu ce sa mai cred despre ei.
    Sa va explic:
    Tineti minte cand scriam aici ca nu primesc nimic prin antena?
    Se pare ca nu a pornit pana la urma (dupa mai bine de 24 ore de la ativarea mailului) din cauza acelor setari in registrii, facute de mine, ci din cauza lor a pornit dupa atata timp de la activare

    Iata ca acum pot confirma 100% caci am facut al doilea cont de test si apare aceasi problema
    Nu primesc nimic prin antena desi conexiunea dial-up/VPN se realizeaza si se logheaza... voi anunta cand (si la cate ore dupa) ii da drumul.

    wormX, intr-un fel confirmi si tu ca nu se deschide imediat ''teava'' lor... iar asta ma linisteste acum si pe mine (initial am crezut ca am gresit eu in setari)

    Deci NU se da drumul la net imediat...decat dupa mai mult de 24 de ore de la activare

    Se pot face lunar doua conturi 40MB FREE dar nu mai mult de 6 pe an
    Ei spun ca trebuie in 3 zile sa te folosesti de cei 40MB dar activand mai tarziu iti raman cel mult 2 zile

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  14. #14
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si in plus conectarea la VPN mi se face dupa mai multe incercari...

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici pana acum nu am conexiune prin antena...
    Chiar nu stiu ce sa cred... ma apuc iar sa reinstalez SS2 dar totusi cred ca ei nu dau rapid drumul la ''teava''...

    La VPN nu am probleme decat atunci cand incerc pe Orange (dial-up pe FIX si GSM)
    Merge perfect si se logheaza numai pe RDSlink (dial-up) si Zapp (EV-DO)

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antenele satelit pot afecta alte antene satelit
    By mak222mak in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 24th September 2006, 00:14
  2. s2 nimic?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 30th December 2004, 00:27
  3. Zapaceala la conexiuni
    By Dr_C in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 15th November 2003, 15:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top