Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Constatari, probleme dupa instalatie

    Am primti in sfarsit si eu kit-ul. Cateva impresii:
    - culoarea receptorului e OK, se potriveste cu Dream-ul.
    - am pornit receptorul, a intrat imediat GigiTV, pana aici in ordine. Dupa o jumatate de ora de asteptare pentru activare, am sunat la RCS. Foarte prietenosi, au dat drumul la carte. A mers totul perfect.
    - in ce priveste meniul, aici le dau dreptate celor ce au scris deja forum. E de tot kkt-ul si cam infantil.
    - din pacate tv-ul meu e mai vechi, nu merge color decat pe scart cu rgb (trebuie sa fixez extra in meniu dupa fiecare instalare de soft pe dreambox). Am cautat si la Hunday in meniu o astfel de functie si... pauza. Asa incat acum vad DigiTV dar numai in alb-negru.
    - la iesirea pe s-vhs aceeasi problema. doar alb-negru datorita lipsei semnalului rgb.
    - loop-ul functioneaza bine, atunci cand sunt pe pozitia de intelsat. Daca sting Hunday-ul si pornesc boxa, nu mai pot sa-mi misc insa rotorul din Dreambox. Ca sa-l pot misca trebuie sa scot Hunday-ul din priza.
    - pentru cineva care e obisnuit, lipsa epg-ului si a teletextului e o problema.

    Concluzii:
    - felicitari RCS. In sfarsit am intrat si noi, romanii, in randul lumii in ce priveste pachetele dth.
    - ar fi de preferat si comercializarea unui receptor mai "performant", pentru cei care doresc acest lucru.
    - sper sa se introduca cat mai curand si programe de radio in pachet.


    Astept parerile voastre.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai eu cred ca post-ul tau mergea mai bine aici :

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=33461


    Multam si bucura-te ! !

  3. #3
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Pro tv .Parerea mea, parerea mea , las-o PRO ca mere asa , ne-am obisnuit cu ea. Schimba-ti televizorul ..Shi inca ceva ..era deschis un thread mare pe tema Hundayului , nu era cazul sa mai deschizi unul... Da asa suntem noi...suferim de mania ..evidentierii.

    Cu respect

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Germany
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci rog pe unul din Mod sa mute topic-ul. Scuze si multumesc.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bro ai semnalat exact problemele care apar la acest minunat si sublim receiver. Un sfat, din experianta proprie, vezi ca daca il scoti din priza prea des o sa ai surpriza ca dupa 2 minute de functionare sa se blocheze .

    Adrian.

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adipopa:trebuie sa te contrazic eu unul intrerup alimentarea in fiecare seara si inca nu am avut vreo intrerupere.noroc,nirolf

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    @adipopa:trebuie sa te contrazic eu unul intrerup alimentarea in fiecare seara si inca nu am avut vreo intrerupere.noroc,nirolf
    Nu ma contrazice, ca am dreptate .
    Daca il intrerup o data pe zi merge, no problemo, dar daca repeti operatia mai des... ai sa vezi tu ce se intampla .

    Adrian.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunteti ca pensionarii aia care nu pot sa adoarma daca nu au scos toate electricele din priza...
    eu il scot de 2-3 ori pe zi pt ca am SS2 prin loopul de la Hyundai...si nu misca altfel montura HH....si n-are nici pe dracu in afara de problemele stiute....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    sunteti ca pensionarii aia care nu pot sa adoarma daca nu au scos toate electricele din priza...
    eu il scot de 2-3 ori pe zi pt ca am SS2 prin loopul de la Hyundai...si nu misca altfel montura HH....si n-are nici pe dracu in afara de problemele stiute....
    Indentic si la fel. Eu am un Nexus-S si nu misca HH-ul daca e in priza . Dar daca il inchid deschid si inchid in mai putin de o ora, dupa deschidere la 2 minute se blocheaza. Dar daca il resetez merge apoi fara nici o problema.

    Adrian.

  10. #10
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel putin cu SS2 am observat o comportare ciudata a loop out. Manifestarea e in felul urmator:

    Daca receiveru e pe polarizare orizontala (transponderele Digitv sau oricare alt transponder H) receiveru se comporta pe loop ca MASTER, adica nu pot receptiona pe loop decat polarizare H in banda de sus. Daca in schimb receiveru receptioneaza polarizarea verticala atunci cand conectez pe loop out SS2 receiveru trece ca slave si pot receptiona pe SS2 si *****rizare V si H si in banda de sus si in cea de jos. Comenzi DisecQ nu am incercat sa dau dar posibil sa mearga.

    @yang fa o incercare cu Ss2 si vezi. Adica baga un transponder cu polarizare V, scaneaza si cand vrei sa faci receiveru ca slave pune pe canalul ala chiar daca nu are semnal si incearca cu ss2 dupa.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stailus
    o sa incerc asta dar pe marti, miercuri pt ca nu sunt acasa....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus
    Cel putin cu SS2 am observat o comportare ciudata a loop out. Manifestarea e in felul urmator:

    Daca receiveru e pe polarizare orizontala (transponderele Digitv sau oricare alt transponder H) receiveru se comporta pe loop ca MASTER, adica nu pot receptiona pe loop decat polarizare H in banda de sus. Daca in schimb receiveru receptioneaza polarizarea verticala atunci cand conectez pe loop out SS2 receiveru trece ca slave si pot receptiona pe SS2 si *****rizare V si H si in banda de sus si in cea de jos. Comenzi DisecQ nu am incercat sa dau dar posibil sa mearga.
    Merg intr-adevar in acest caz si polaritatile orizontale si cele verticale pe loop out (testat pe Dreambox), dar numai pe satelitul pe care se afla Hyundai-ul. Merg si comenzile Diseqc (am testat Diseqc 1.1 la cineva; cu firmware din 6.01 merge si pe Hyundai Diseqc 1.1), dar pe ceilalti sateliti merg doar polaritatile orizontale. Daca pun Hyundai-ul pe looput de la Dreambox, nu mai merge nimic pe Dreambox.
    Doar cind se decupleaza Hyundai-ul de la tensiune merge tot pe loop out. A reusit cineva ca macar in standby sa faca sa mearga loopout-ul ? Nu de alta, dar daca se cupleaza/decupleaza toate ziua de la tensiune, apar alte probleme cu Hyundai-ul ...

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O alta constatare tehnica.
    Ma dusei ieri sa dau zapada din balcon si in timpul acestui proces am cam dat peste antena si LNB cu matura. Precizez ca receptorul era deschis si mergea pe Realitatea TV. Cand ma intorc in casa, surpriza, ioc imagine. Primul gand fu ca imi dereglai antena, mai exact LNB-ul ca antena e fixata tapan pe HH, dar constatai ca orce faceam nu mergea de nici o culoare pe Realitatea TV, asa ca schimbai canalul si culmea, unele mergeau iar unele nu. Cand intrai in Meniu am vazut cu stupoare ca la ambele transpondere era trecuta frecventa 12,723.
    Pe bune daca inteleg minunea, ce treaba are ca am dat cativa branci la antena cu datu peste cap a receiverului .

    Adrian.
    PS: Treaba sa rezolvat cu un Factory Set .

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta-i o treaba foarte frecventa si nu stiu de la ce se trage.La o pierdere de semnal datorata vintului sau altor miscari receiverul cauta alta frecventa de la sine . Eu am rezolvat-o cumva introducand frecventele in alta ordine , prima 12723 apoi 12687 dar nu pot garanta succesul total . Cel putin am fost sunat mai rar de clienti Poate stie cineva cauza sau alta metoda. Sunt foarte curios

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Solutia: NU MISCATI ANTENA CU RECEIVERUL PORNIT

    Rahat , receiverul asta isi arata cele mai urate fete.

    Adrian.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vind instalatie completa !
    By cookie in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 27th May 2006, 23:20
  2. Replies: 17
    Last Post: 20th May 2006, 08:40
  3. Instalatie PAY - TV hotel
    By nrares in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 15th March 2006, 00:45
  4. vand instalatie satelit.
    By siZan in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 30th August 2005, 11:19
  5. instalatie pay per view pt hotel
    By gabitzul in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 8th June 2005, 22:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top