Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Darknico 2.3.1+S2emu1.26+internet==>autoAES key ok !

    http://darknico02.free.fr/
    1.Cititi: Lisezmoi.txt
    2.Se descarca si copiaza: vb6fr.dll, msinet.ocx si rscomm.dll in c:\windows\system32
    3.In Plugins-ul aplicatiei DVB (AltDvb) sa fie S2emu si Softcam.key (Mach)
    4.Se descarca Darknico 2.3.1.exe,se ruleaza si se seteaza corespunzator:


    Avantaje: Cheia AES este citita si introdusa in Softcam cu cateva secunde inainte ca S2emu sa aiba nevoie de ea, astfel ca nu mai apar intreruperi la fiecare jumatate de ora cand se schimba cheia.
    Testat cu AltDvb pe Tps-urile de pe Hotbird.. OK!

    Thanks to autor!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @SLAman
    Nu stiu cum ti le baga tie direct in softcam ca mie mi le salveaza intrun txt .doc pe hdd.Am setat ca in screensave-u ala de mai sus ,ce zici ,unde am gresit?
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionut2
    @SLAman
    Nu stiu cum ti le baga tie direct in softcam ca mie mi le salveaza intrun txt .doc pe hdd.Am setat ca in screensave-u ala de mai sus ,ce zici ,unde am gresit?
    Ma bag si eu, ca musca-n lapte ... daca citesti continutul fisierului 'Lisezmoi.txt' de pe pagina sus amintita, atunci o sa vezi, ca ai dreptate, adica cheile nu sunt bagate direct in softcam.key, ci sunt salvate pe hard, sub numele de 'Liste AES.txt'. Acum nu vreau sa ma indoiesc de spusele lui SLAman, dar urmatoarele randuri il contrazic pe distinsul domn. Iata:

    "Fonctionnement du logiciel : Pour récupérer les AES appuyer sur le bouton vert actualiser et les clefs apparaissent. A chaque fois que vous appuyez le logiciel crée un fichier nommé Liste AES.txt. En récupération auto le logiciel va chercher les clefs automatiquement et incrémente le fichier Liste AES.txt avec les nouvelles clefs trouvées. voila en gros".
    "The Truth Is Out There"

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze nu a cititt textu ala Dar nu e numai asta ,se mai si blocheaza si calc cand se schimba keya(cred k e de la programelele alea ce le-am bagat in system32) si trebuie restartat-cel putin asa se comporta la mine cu prog dvb,o sa incerc si cu alt dvb,daca nu se bloca tot nu era asa rau programu asta
    SLAman and others care ati mai testat ,tot asa face si la voi?
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pus executabilul Darkniko 2.3.1 in Plugins, alaturi de Softcam si i-am facut un shortcut pe desktop.
    El scrie cheia noua pe prima pozitie in Sofcam la Viacces V 007C00 01....
    Chestia e ca eu am prins ieri si versiunea 2.2 cu care a mers excelent, adica o jumatate de zi fara sa se blocheze deloc programul. Azi dimineata am incercat si cu 2.3.1 si a mers dar nu am urmarit prea mult.
    Acum vad ca face ceva figuri, nu stiu daca e de vina versiunea sau s-au incarcat prea mult serverele de pe care ia cheile.
    Ca sa vezi ca scrie cheia in Softcam poti sa stergi cheia existenta, apoi pornesti Darknico, debifezi Recuperation auto si apesi butonul verde (in timp ce ai cheile afisate). O sa apara cheia afisata de Darknico pe prima pozitie in Softcam de unde o sa o ia S2emu.
    Nu mi s-a blocat calculatorul din aceasta cauza.
    Eu am placa Twinhan (nu cred ca are importanta) si am testat cu Altdvb.
    Daca te inregistrezi, gasesti mai multe aici:
    http://dvbn.happysat.org/viewtopic.php?t=35418
    Bafta!
    P.S.Testat acum, cu 2.3.1. Am prins momentul schimbarii cheilor.
    S-a intrerupt programul (M6) cam 30 sec, cred ca a venit cheia prea tarziu si S2emu a trebuit sa faca 2 ture

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dante2
    Quote Originally Posted by ionut2
    @SLAman
    Nu stiu cum ti le baga tie direct in softcam ca mie mi le salveaza intrun txt .doc pe hdd.Am setat ca in screensave-u ala de mai sus ,ce zici ,unde am gresit?
    Ma bag si eu, ca musca-n lapte ... daca citesti continutul fisierului 'Lisezmoi.txt' de pe pagina sus amintita, atunci o sa vezi, ca ai dreptate, adica cheile nu sunt bagate direct in softcam.key, ci sunt salvate pe hard, sub numele de 'Liste AES.txt'. Acum nu vreau sa ma indoiesc de spusele lui SLAman, dar urmatoarele randuri il contrazic pe distinsul domn. Iata:

    "Fonctionnement du logiciel : Pour récupérer les AES appuyer sur le bouton vert actualiser et les clefs apparaissent. A chaque fois que vous appuyez le logiciel crée un fichier nommé Liste AES.txt. En récupération auto le logiciel va chercher les clefs automatiquement et incrémente le fichier Liste AES.txt avec les nouvelles clefs trouvées. voila en gros".
    In textul respectiv se spune ca programul aduna cheile in "Liste AES.txt",dar nu se spune nicaieri ca nu le pune si in Softcam!
    De fapt in Softcam inlocuieste cheia expirata cu noua cheie (daca serverul de unde ia cheile merge bine aceasta schimbare se face pe durata celor cateva secunde in care este folosit sistemul de criptare Viacces 1), iar in "Liste AES.txt" le aduna pe toate.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca fapt divers, Darknico 2.3.1 se poate utiliza si cu vPlug, ultimele variante.
    Avantaj: am observat ca updatarea cheilor se face mai rapid decat daca las vPlug-ul sa faca updatarea de pe internet si dispar intreruperile la schimbarea cheilor.
    In vPlug.ini am setat :
    AutoAESfromWeb=0
    DisplayErrors=0
    dar merge si cu ele setate pe 1 si atunci se vede diferenta de timp la update!
    In caz ca aveti si S2emu si vPlug in Plugins, lasati activ doar vPlug in acest caz!

  8. #8
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default link

    un link valid ptr darknico.2.3.1.exe ?
    nu reusesc sa intru pe link-urile data in postari

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea mai merg nici serverele de unde isi ia cheile si se pare ca autorul vrea si 5 euro pentru program. Mi se pare mai bun programul de aici:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=71684

    p.s.Merge din nou link-ul din primul post.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS en F8080 , es "AUTOAES"?
    By backstronger in forum RDI - Español
    Replies: 2
    Last Post: 7th October 2006, 04:07
  2. S2emu1.2.6 Cryptoworks Emu
    By ozmenramazan in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 3rd June 2006, 14:48
  3. S2emu1.25 Tps Fix
    By ozmenramazan in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 31st May 2006, 03:49
  4. s2emu1.074
    By VIAGGI456 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 15th September 2004, 01:45
  5. S2emu1.07"4"?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 9th September 2004, 10:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top