Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: prog dvb ajutor

  1. #1
    brasoveanu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default prog dvb ajutor

    cine poate sa ma ajute sa instalez prog dvb am incercat dar nu functioneaza cu pluginurile si imi da greseala dupa ce il instalez....care poate sa ma ajute.............mersi fain

  2. #2
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default ?????

    Pe ce sistem il folosesti si ce tip de placa dvb ai ?
    e mai usor de dat un raspuns, daca o sa ne spui si asta

  3. #3
    brasoveanu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    am o placa skystar 2 si windows xp

  4. #4
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai aici un How- to la tot ce tine de Sky2 http://www.skystar2.go.ro/howto/index.html
    Daca nici asa nu reusesti da un PM cu nr.tel de preferinta fix daca locatia ta reala e germania, si te ajut asa.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Placa sigur e deblocata?Nici la mine n-a functionat PROGDVB-UL pe XP.Nu am putut nici cum s-o deblochez cu metodele puse pe forumul respectiv.Daca vrei sa o deblochezi sigur intra pe urmatoarea adresa de mail [email protected] parola este rdisat.Acolo gasesti un program SS2 EEPROM EDITOR care te va ajuta sa deblochezi placa.Dupa ce-l deschizi dai <unlock> si placa este imediat deblocata.Sa nu intri la cealalta rubrica pt.ca vei strica placa!Dupa ce dai unlock instalezi progDVB inregistrezi filtrele,cauti un softcam pe adresa urmatoare www.dm7000.cz,instalezi YANKSEE1.0.7.Vrzi insa ca in yanksee exista un dll pt WINDOWS 98 <YANKSEE_98DLL>acesta trebuie sa-l acoti pt ca-ti va da eroare altfel.SPER SA MA FI FACUT INTELES!TE ROG SA-MI ZICI DACA TE-AI DESCURCAT.

  6. #6
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca informatie generala: in germania nu gasesti placi Eol decit daca le comanzi special, pe piata se gasesc placi TechniSat originale care nu sunt blocate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prog DVB ,,ingheata,, dupa instalare -- ajutor !
    By stavros in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 3rd December 2006, 09:00
  2. AJUTOR girder si prog dvb
    By Ami in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 26th October 2005, 18:12
  3. ajutor PROG DVB
    By gabideka in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th October 2005, 01:01
  4. prog DVB(ajutor)
    By LUCIAN in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 13th February 2004, 04:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top