Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: humaxIRCI-5400Z

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default humaxIRCI-5400Z

    Am primit astazi un humax5400Z nou nout cand incerc sa-i bag un nou firmware de ex ToH 3.2HOT1.2 nu comunica cu computerul deci nu se scrie softul desi cablu nul modem este in regula ,mentionez ca am mai facut treaba asta la mai multe humax-uri da la nici unul nou nout.deci nu stiu ar trebui sai scriu prima data o vers mai veche de firmware si apoi toh3.2?Am incercat sa-l scriu si cu HU1.5 si cu WDNOAK si nimic cand imi cere ""wait for Humax conection" pornesc humaxul da nu are loc nici un transfer ci humax-ul porneste normal.A mai patit cineva treaba asta?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    luky ai dreptate ,l-am dibuit deja si eu are loader vers 3.1 dar nu-i nici o problema ca-i pun vers de loader 2.8 ,mersi oricum

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca loaderul nu se schimba asa usor, ai nevoie de un Naddel-board (zisa si Z-board), oleaca de indemanare si un bun How To! Iar locul unde se conecteaza Z-board-ul este mai mult ca sigur acoperit cu rasina, ai grija cum o dai la o parte...

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax 5400z

    Daca nu te descurci da o adresa de mail si-ti trimit toata documentatia necesara.Humaxul tau nu a fost patchuit hardware fiind intradevar "nou nout"(cine la avut inaintea ta la folosit cum a iesit din fabrica ptr ca acum nu se mai produc).Salut.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aveti perf dreptate e acoperit cu rasina in prima faza l-am facut varza cand am curatat rasina dar acum am reusit sa-l sa-l repun in functie inca nu am curatat complet si inca nu am trecut la schimbarea loaderului un how to am si eu insa daca ma poate ajuta cineva orice sugestie e bine venita pe adresa de mail [email protected]

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un How To nu te ajuta la nimic daca nu ai Z-board. La vremea aia, cand mi-am patchuit Humaxul, am inchiriat un Z-board de la VisoDuck (10€/zi), fiindca nu merita sa cumperi unul daca nu ai nevoie decat o data (doar daca o faci in serie...)

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok am facut rost mersi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help me for Humax 5400z
    By ahmed44_sa in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 1st July 2006, 14:53
  2. Humax 5400z Stb $ HELP$
    By sbabu in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 18th May 2006, 16:54
  3. humax 5400z
    By dan_69 in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 11th April 2006, 17:54
  4. humax 5400z
    By dan_69 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 27th March 2006, 21:03
  5. humax 5400z
    By dan_69 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th January 2006, 20:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top