Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: SkyStar1&HDTV

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    848
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar1&HDTV

    Pentru cei ce nu au reusit sa vada calitatea HDTV pe skystar1 sau compatibile va descriu cum am reusit eu.

    1 -se download-eaza RitzDVB_0.5.0.6_FullPackage.zip si se dezharhiveaza(versiunea ce am adu-o nu trebuie instalata)
    2- datorita faptului ca vine fara filtre grafice trebuie aduse filtrele si instalate.Pentru o munca mai usoara ,specificat in help de fapt,se instaleaza MyTheatre o versiune mai mare de 3 (598439-MyTheatre.v3.20.01.lite.exe)de pe http://www.your-offers.net/.folositzi versiunea LITE pentru ca este suficient ~7 Mb, dupa care rescrietzi directorul Graphs din ritzdvb cu cel din MyTheatre.
    3-aducetzi un 3550.ini pentru HDTV FORUM de pe atlanicbird3 5W,-pe care am testat eu,si-l editatzi cu noua frecv/SR: 11013000,V,20346000 si scanatzi transporderul.
    "Add Selected Channels to Channellist" si-l avetzi in lista de canale.
    4-in Channel Editor bifatzi "YES"pe HDTV

    Pe un sistem Barton XP2500(1800mhz)si un fx5600 merge excelent cu o ocupare de procesor 70-80%cu filtre Nvidia
    succes
    f11

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Suceava......sub rama hartii
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In alta parte unde se mai gasesc ceva canale hdtv
    Mersi.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Curtea de Arges
    Posts
    167
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot s-a adus vorba de HD va spun si eu cum am reust sa vad HDTV cu o placa ss2 cu un nivel de ocupare al proc. de numai 23%!
    Cum? Am instalat Intervideo Win Fast DVD(pe care l-am avut pe cd- ul de la placa video, dar banuisc ca se poate gasi), am instala dvd dream, am selectat inter video la filtre grafice interne si ... merge de nu se poate. Am scazut cu procesorul de la 70 - 75% la 23 -25%. Cred ca este ceva, ca sa nu mai spun ca pot si inregistra fara nici un fel de problema, hard sa ai!
    Ca sistem folosesc un Barton 2600 +,512 DDRAM,GF FX 5700 LEADTEK.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HDTV - DVD/DivX Player HDTV >>> TV LCD HDTV
    By WebMan in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 45
    Last Post: 17th February 2007, 08:15
  2. Skystar1
    By pintenogu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 18th July 2006, 22:25
  3. XP 64 BIT cu Skystar1
    By cocohag in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 28th February 2006, 14:01
  4. SkyStar1
    By fabian23 in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 31st January 2006, 16:51
  5. skystar1
    By minerul in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 3rd April 2004, 00:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top