Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    w00t Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    Horsens/Denmark
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default Programe romanesti FTA

    pls help. am mutat antena pe sirius si nu prind programele romanesti. imi arata semnal 30-45% dar nu vad nimic. prind protv international, tv-klumea, tvr1,2, dar restul nu. repet am semnal pe ele dar imi apare imagine neagra si nu am nici sunet. multumesc

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Mures
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa ai semnal de min. 61-62% ca sa ai imagine si sunet. Mai regleaza antena.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde esti?daca esti din Oradea ti-o reglez eu

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt doi sateliti sirius. 5° si 4.8°. trebuie sa cauti 4.8°E. poti avea pro tv inter, realitatea, etc( cam 5-6), dar nu poti avea tvr 1-2, pt ca in liber nu sunt . iar semnalul este slab. pt o buna receptionare trebuie sa urci undeva la cel putin 70%.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De pe ce satelit ai mutat pe Sirius?
    Elevatia s-a schimbat sigur si totodata pozitia LNB ,daca nu ai obstacol cu orice antena trebuie sa ai peste 70% semnal.
    Mai incearca din elevatie si din lnb ,sigur o sa ai rezultate.
    Tvr 1+2 nu le ai libere pe Sirius.
    Incearca Sirius 2 (4.8E) - 12149.00 H - DVB-S - 27500 sau Sirius 2 (4.8E) - 12697.00 V - DVB-S - 14685
    Offset 1,15m+0,2 THB+h-h SRT DM 2100+Strong SRT 6126=68.5E-30W

  6. #6
    w00t Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    Horsens/Denmark
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt din cavnic(langa baia-mare). cred ca antena e fixata pe 5gr.(cum pot sa receptionez 4,8?de unde stiu ca satelitul e 4,8
    nu am abonament la nici un provider (digi,focus-sat,max).
    folosesc skystar2 pe pc, antena mea este de 0,8.
    pe sirius am mutat de pe astra19,2. am niste copaci in fata dar la o distanta de 20m.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste frecventele de mai sus si mai incearca sa reglezi elevatia si poz. lnb.
    Dupa ce ai semnal pe o frecventa da scanare sa vezi ce porgrame ai Protv int. pe prima si pe a doua Realitatea,tvklumea,taraf.
    Offset 1,15m+0,2 THB+h-h SRT DM 2100+Strong SRT 6126=68.5E-30W

  8. #8
    w00t Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    Horsens/Denmark
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca am uitat sa va spun ca am montura polara si actuator. daca o misc pe satelitul asta si din elevatie, va mai prinde curba polara?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    61
    Posts Thanks / Likes

    Default ne-ai spart

    Pai de de nu ai spus de la inceputa asta.
    Tu ai miscat antena si ai pierdut punctul 0,de aia nu mai merge nimic la tine.
    Vezi pe www.satlex.de care e punctul 0 pt. locatia ta si dupa ce ai curba polara o sa ai toti satelitii.
    Tu ai montura si spui abia la sfarsit,noi toti am crezut ca e antena fixa .
    Daca reglezi pe puncutul 0 antena si lnb aunci la ceilalti sateliti nu mai ai probleme.
    Offset 1,15m+0,2 THB+h-h SRT DM 2100+Strong SRT 6126=68.5E-30W

  10. #10
    w00t Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    Horsens/Denmark
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poi merge, am semnal, dar e negru... (semnal 30-45)

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu tine figura numai cu atāt semnal. daca nu reusesti sa ai nimic fa si tu dupa vechea si buna metoda: incet stānga-dreapta, sus-jos. dar īncet! si te uiti sa creasca semnalul. stii? e greu cu teoria īn situatia asta. curaj! misc-o incet si uita-te la semnal. si apropo! ca sa-ti dai seama pe ce satelit esti fa scan si uita-te aici. http://fr.kingofsat.net/lists.php ai toti satelitii. te uiti īn functie de canalele scanate. incet! ok?

  12. #12
    w00t Teacher
    Join Date
    May 2006
    Location
    Horsens/Denmark
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok.multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Programe romanesti
    By one-intermezzo in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 18th September 2006, 22:26
  2. Programe romanesti FTA ?
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 27th August 2006, 01:02
  3. programe romanesti
    By R.a.v.e.n in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 28th December 2005, 00:23
  4. Programe romānesti Tv si Radio !!
    By obywans in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 27th June 2005, 00:02
  5. Programe romanesti in USA?
    By Oby in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 9th December 2004, 11:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top