Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Casablanca

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    America
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Casablanca

    Prieteni, Casablanca (serviciul internet prin satelit) mai functioneaza
    ASTRA 19.2E, HOTBIRD 13E

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    irlanda-dublin
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum iti merge tie casablanca si-au schinbat fregventa sau ce ai facut de iti merge
    I make this adres for a new membre at ********

  4. #4
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Puteti sa imi ziceti si mie cat de cat locatia si sculele cu care reusiti casablanca ? Nu stiu daca o sa am semnal suficient

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AurelT iti trebue un ss2 minim pentium3, ca altceva nu iti merge placa ss2si sa ai antena spre 19*est (astra19)sar putea sa mearga si cu o antena de 1,20 pe care o ai tu, pune fregventa 12604H 22000 si vezi daca ai semnal daca ai este posibil sa mearga la mine este semnal dar sopirla este moarta (nu clipeste nu scoate limba atit ca e verde sar putea sai fie frig cine stie)
    I make this adres for a new membre at ********

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romisat2003
    fii atent, daca soparla este moarta dar tu ai semnal procedeaza in felul urmator....in primul rand sa ai ultima varianta de Casablanca si in al doilea rand daca ai SP2 pe PC dezactiveaza firewall si antivirusul si o sa -ti mearga!Bafta
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar de unde ai luat noul pro...CASABLANCA ca eu nu ai stiu de unde lam luat anul trecut
    I make this adres for a new membre at ********

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sopirla e moarta si daca se joaca cu mine ii arat eu ei nu stiu la ce te referi SP2 CU TOATE CA IMI CERE SI CIND INSTALEZ PROGRAMUL in schimb cu semnalul stau bine 80%
    I make this adres for a new membre at ********

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romisat2003
    SP2=Service Pack 2, upgrade la windows XP care contine un firewall si care blocheaza soparla sa primeasca date....si sper ca ai bifat [email protected], altfel astepti mult si bine
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De bifat am bifat unde trebuia dar de sp2 credema ca nici nu am stiut unde se afla puteam sa ma uit mult si bine intot programulRespect Maxim si sper sa reusesc
    I make this adres for a new membre at ********

  12. #12
    AurelT
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    ok, @romisat2003 mersi mult. O sa incerc si eu.
    Merita? Cam ce se ia cu casablanca? (in afara de pagini de net)

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in afara de pagini net.....NIMICK
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca numai pagini net atunci nici nu mai merita efortul AUREL T ,ce era mai inportant LYNGSAT..ca actualizau in fiecare zi lista de canaledaca nici asta nu mai merge lasam sopirla sa inghete ca acuma este momentul sa scapam de ia sa nu mai aud de sopirle ca le tai capul ca daca le tai doar coada se regenereaza si nu scapam degraba
    I make this adres for a new membre at ********

  15. #15
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    America
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prieteni, va multumesc! Am avut probleme cu Firewallul al ANTIVIRUSULUI. Am crezut ca [email protected] s-a desfiintat.

    THANK YOU, Yanq, AurelIT and @romisat2003.
    ASTRA 19.2E, HOTBIRD 13E

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ATP Barcelona ,Casablanca
    By raduchi in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 24th April 2006, 21:59
  2. casablanca...
    By ovidiumarius in forum Placi DVB
    Replies: 21
    Last Post: 3rd November 2005, 14:29
  3. Casablanca redivivus
    By Nashu in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 31st August 2005, 11:08
  4. ATP Casablanca
    By loko in forum Sport
    Replies: 1
    Last Post: 4th April 2005, 20:51
  5. Internet cu Casablanca
    By kope in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 25th July 2004, 18:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top