Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  aleksutz
  Guest
  RDI - Board Default Avatar

  Default ???????MAX??????

  Ma uitam pe Lyngsat la oferta MAX TV si am constatat niste lucruri ciudate:

  1. Posturile Realitatea, Etno, Taraf sunt si pe TP-urile de pe Sirius de la Max si FTA tot pe Sirius. Care a fost ideea celor de la Max? Chiar nu se pot receptiona posturi FTA? Ca eu nu pricep. De ce nu baga alte canale in locul lor?
  2. Euforia si Antena 3 sunt FTA pe W2 . De ce le mai au si ei in TP-urile lor?
  3. TV Sport , HBO sunt si pe W2 si pe Sirius. De ce?

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Acum se reorganizeaza canalele . Iar la acele "dubluri" deocamdata nu se poate renunta . Nu e prost prigoana sa plateasca de 2 ori , o avea el motivele lui.

 3. #3
  Băiat de gaşcă Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Il paese di Beltrame
  Posts
  1,365
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Nu eşti singurul care ţi-ai pus īntrebările astea. Realitatea, Etno, Taraf şi ce-o mai acolo emit pe un spot (FSS) care nu are o acoperire aşa de mare ca BSS, cel pe care emite Max şi ProTV. Ăsta ar fi fost un motiv valid īn cazul īn care Max ar ţine cāt de cāt şi la clienţii de afară. Cu ultimul TP am ceva dubii legate de strategia asta. Şi oricum se aude din ce īn ce mai insistent că Realitatea pleacă de tot de pe Sirius.
  ProTV Int. este dublat probabil din cauza faptului că trustul Pro dă toate posturile la grămadă. Afacerile proaste la noi sunt la ordinea zilei. Chiar mă gāndeam dacă Sārbu īşi dă seama ce deserviciu face postului ProTv Int., supunāndu-l la atātea pervesiuni cu pătrăţele cānd este destinat unui public cu televizoare ceva mai isteţe. Retransmisia Max e de toată jena. Cred că şi aia de pe net e mai bună.
  Pe celălalt satelit nu ne putem da cu părerea pentru că īncă n-am īnţeles nici noi ce va fi. Pachet extra, pachet īn bază, pacheţel cu prānzul pentru serviciu... Azi am văzut TVRM FTA īn locul Reality şi din nou căderi repetate de putere şi calitate.

  ss/indescifrabil

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top