Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default Programator Dragon...

    Am cumparat un prog. Dragon - Dragon Cam Loader vezi aici: http://www.altsat.be/frans.htm , cand vreau sa schimb firmware pe modulul meu (Dragon rev 3.01), imi spune smartcard error no atr. Ce naiba e asta?

    P.S. Programul care incarca firm-ul in modul se numeste : Dragon PC Loader 3.4. Am cablul serial RS 232.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca i-ai dat sa detecteze cardul...se poate sa-l fi stricat...

    Vezi la adresa http://********.com/f2/viewtopic.php?t=35531
    Acolo ai informatii despre ce si cum...
    Salut Prieteni!


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu este un programator in bunul sens al cuvantului, si oricum in softul Dragon PC Loader 3.4 nu exista posibilitatea alegerii modului Phoenix sau al altuia.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti schimba firmware-ul la Dragon Cam (T-Rex) decat cu Dragon Loader Card sau cu Fun 7. Am incercat si eu cu Cas 3 cu Dummy Card si la fel " Smart card error. No ATR..." Insa cu Dragon Loader Card nici o problema. S-a rezolvat imediat.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    shaolin,
    nu stiu ce ai incercat tu, dar cu CAS3 merge perfect sa incarci T-REX sau Dragon, folosind Dummy Card-ul - dureaza cateva minute si e extrem de comod. Nici macar nu am actualizat versiune de CAS Studio - o am pe 6.9 si au mai aparut deja vreo doua versiuni.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dragonloadercard poate fi de doua tipuri: PIC (mai vechi) si AVR, care este de fapt un fun7. Deci daca ai un fun7 poti sa-l programezi.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai fratilor, nu reusesc deloc sa fac update la Dragon cu dracia asta de programator. Pe deasupra ma mai enerveaza si vanzatorul de unde am cumparat prog., spunandu-mi ca sunt primul la care apar probleme de genul asta, mai precis merge ce merge si brusc se opreste, iar pe rec imi spune loading error, ma pune sa reintroduc prog in modul, si tot asa. Astept solutii...

    P.S. Are un pic 16f628a si max 232n
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fii mai explicit: ai un loader card? Ce intelegi tu prin programator? Unde ai probleme, la programarea loadercardului sau dupa ce il introduci in Dragon?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fii mai explicit: ai un loader card? Ce intelegi tu prin programator? Unde ai probleme, la programarea loadercardului sau dupa ce il introduci in Dragon?
    Pai uite link-ul ala mai sus...
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    shaolin,
    nu stiu ce ai incercat tu, dar cu CAS3 merge perfect sa incarci T-REX sau Dragon, folosind Dummy Card-ul - dureaza cateva minute si e extrem de comod. Nici macar nu am actualizat versiune de CAS Studio - o am pe 6.9 si au mai aparut deja vreo doua versiuni.
    _________________

    Am incercat sa pun cu CAS 3 (cu Dummy Card) ultimul firmware 3.43 la un Dragon cam twin (rev. 4.1) si nu a mers. Am asteptat si 20 min. Degeaba. Cu Dragon Loader Card nu a fost nici o problema.

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by orlandosro
    Pai uite link-ul ala mai sus...
    Tu ai accesat linkul de mai sus? Este prima pagina si acolo ai de toate, de unde sa stiu eu ce ai tu? Iar la intrebarea mea, o repet: "Unde ai probleme, la programarea loadercardului sau dupa ce il introduci in Dragon?" nu am gasit raspunsul acolo. Daca nu vrei sa spui asta e alta treaba, eu am vrut sa te ajut...
    O intrebare corect pusa, cu toate explicatiile a ce ai facut pana acum, unde si cand apar problemele, face cat jumatate de raspuns. Cealalta jumatate incercam sa o dam noi.

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shaolin
    Nu poti schimba firmware-ul la Dragon Cam (T-Rex) decat cu Dragon Loader Card sau cu Fun 7. Am incercat si eu cu Cas 3 cu Dummy Card si la fel " Smart card error. No ATR..." Insa cu Dragon Loader Card nici o problema. S-a rezolvat imediat.
    @shaolin
    Nu stiu ce are al tau CAS3 dar metoda mai simpla de a programa un T-Rex nu este. Poate ai o problema cu CAS Studio-ul tau.Am incarcat de cateva zeci de ori module T-Rex si Dragon cu CAS 3 si n-am avut niciodata probleme!
    Vezi pe unde-i hiba la tine!
    Bafta!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @shaolin
    Nu stiu ce are al tau CAS3 dar metoda mai simpla de a programa un T-Rex nu este. Poate ai o problema cu CAS Studio-ul tau.Am incarcat de cateva zeci de ori module T-Rex si Dragon cu CAS 3 si n-am avut niciodata probleme!
    Vezi pe unde-i hiba la tine!
    Bafta!
    Ok. Thanks. O sa incerc cu un Cas Studio mai vechi.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://217.26.151.117/forum/showthread.php?t=35

    cate ceva din practiaca mea de toate zilele
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu ai accesat linkul de mai sus? Este prima pagina si acolo ai de toate, de unde sa stiu eu ce ai tu? Iar la intrebarea mea, o repet: "Unde ai probleme, la programarea loadercardului sau dupa ce il introduci in Dragon?" nu am gasit raspunsul acolo. Daca nu vrei sa spui asta e alta treaba, eu am vrut sa te ajut...
    O intrebare corect pusa, cu toate explicatiile a ce ai facut pana acum, unde si cand apar problemele, face cat jumatate de raspuns. Cealalta jumatate incercam sa o dam noi.
    Scuze pt exprimarea mea...
    Deci problema apare cand updatez camul cu acest Dragon Loader Serial care dupa parerea mea joaca rolul de buffer intre calc si rec, prin faptul ca nu duce pana la capat update-ul camului. Am incercat firm predator 3.43 de pe rdi.
    Link-ul : http://www.altsat.be/frans.htm la PRODUITS alege CAMS, ai acolo PROGRAMMER DRAGON/T-REX.
    Dreambox 600pvr, Gemini 4.70, Echostar DSB-2200 2CI Viacces, Motor H-H diseq 1.2, Farfurie de 90.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 29th November 2006, 02:28
  2. TITANIUM + PROGRAMATOR
    By siti in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 29th January 2006, 13:35
  3. titanium+programator
    By siti in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 7th November 2005, 22:50
  4. Programator
    By orange in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 19th August 2005, 16:25
  5. Replies: 5
    Last Post: 2nd July 2005, 16:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top