La doar patru zile dupa incheierea editiei de campionat 2005-2006, Steaua a deschis campania de transferari pentru noul sezon. Astfel, luni 12 iunie 2006 Valentin Badea si Bogdan Panait au semnat contracte valabile pe 5 ani cu campioana Romaniei, acelasi lucru urmand sa-l faca si Adrian Drida, acesta din urma lipsind intrucat se afla la Arad.

Valentin Vasile Badea s-a transferat de la FC Vaslui, este atacant, s-a nascut pe 23 octombrie 1982, la Alexandria, a debutat in Divizia A pe 6 august 2005 si a marcat 5 goluri;
Vasile Bogdan Panait a venit la Steaua tot de la FC Vaslui, este fundas central si s-a nascut pe 12 aprilie 1983, la Ploiesti;
Ioan Adrian Drida a jucat sezonul trecut la Jiul Petrosani, este mijlocas central, s-a nascut pe 5 ianuarie 1982, la Santana (Arad), a debutat in Divizia A pe 18 august 2002 si are la activ 3 goluri.


Urmeaza cativa jucatori de la Campionatul Mondial...

"Vom mai aduce la Steaua doi jucători care evoluează īn aceste zile la Campionatul Mondial", a declarat de curīnd Cosmin Olăroiu. Doi dintre fotbaliştii de care roş-albaştrii se interesează sīnt ecuadorianul Luis Valencia şi paraguayanul Dante Lopez.

Valencia are 21 de ani şi evoluează la echipa spaniolă Recreativo Huelva, unde este coleg cu internaţionalul romān Laurenţiu Roşu. Ecuadorianul care a jucat īn turul de campionat la Villarreal poate evolua pe orice post la mijlocul terenului. El a fost folosit īn primul meci de la Cupa Mondială de către selecţionerul Luis Suarez pe postul de mijlocaş stīnga, jucīnd toate cele 90 de minute ale partidei pe care "naţionala" ţării sale a cīştigat-o īmpotriva Poloniei (2-0).

Celălalt jucător dorit de Steaua, paraguayanul Dante Lopez, a fost īn atenţia conducătorilor roş-albaştrilor şi īn iarnă, fiind propus lui Gigi Becali de către impresarul Dumitru Tudor. Lopez (23 de ani) evoluează atacant şi a prins lotul pentru Cupa Mondială datorită accidentării lui Cardozo. Sud-americanul este legitimat īn Italia, la Genoa, echipă ce urmează să joace barajul de promovare īn Serie B.