Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default SkyStar2 rev 2.3 impreuna cu montura H-H DiSEqc 1.2

    Are cineva idee daca merge ss2 rev.2.3 in combinatia asta? In datele producatorului nu scrie numa de DiSeqC 1.0 dar in unele forumuri am gasit ca ar fi compatibil si DiSeqC 1.1....poate mere si 1.2. Imi poate explica cineva care e diferenta intre diferitele tipuri de DiSeqC ? tnx

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa stii ca eu am ss2 si antena+motor diseq1.2 si cu prog dvb merge foarte bine cu pluginul ss2diseq

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca merge ss2 ,nu scoate suficient amperaj sa duca si lnb-ul si montura hh pentru astra iti trebuie un pozitioner care il gasesti pe la distribitorii ce au reclame pe rdi daca reusesti poate ne spui si noua cum ai rezolvat cu deficitul de putere

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am ss2+montura H-H+antena de fier de 1,1 M.....si se invarte de rupe.
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am gasit undeva o specificatie pt ss2 rev 2.3 care spune: Curent max : 350mA. Din cate am inteles cam 140-150 mA sunt necesari LNB-ului, iar impreuna cu montura sunt necesari cam 400mA....deci diferenta e destul de mica. Cred ca daca placa totusi shtie DiSeqC 1.2, ar putea sa mearga in momentu in care cablu RF este scurt, sau de o calitate foarte buna, cu pierderi cat mai mici. Oricum, montura consuma curent doar im momentul in care motorul functioneaza, altfel in stand-by nu poate sa consume mai mult decat furnizeaza placa DVB. Intrebarea mea este totusi: o sa pot comanda montura cu placa SS2 rev2.3 nu 2.6 ca si aici este o diferenta, sau compatibilitatea DiSeqC este data doar de driverul pe care il folosesc.

    tnx

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tnx stailus

    M-ai luminat. Deci singura problema poate sa fie doar cea legata de supra consum, care va rezulta in incalzirea excesiva a placi DVB, si in final poate chiar se arde. . O sa incerc, sper sa mearga, oricum nu o sa pun decat o antena de 0.8 Fe, care nu este foarte grea deci motorului nu o sa ii fie prea greu sa o invarta, deci consumu de curent nu o sa fie maxim. O sa va spun daca a functionat .

    tnx

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @alint....Functioneaza 100%
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sper, singura problema e acuma sa o pot pune in varfu blocului, cu un cablu de vreo 25-30m. Sper sa am semnal sufisient de puternic. Am un LNB Oticum de 0.2 dB cu care am semanl L: 40% Q:45 da am in fata 2 copaci si un bloc si nu am vizibilitate decat pe Hotbird 13E si Eutelsat, da pt el semnalu ii mult prea slab.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mere! Doar ca se simpte o scadere de tensiune in LNB in momentu in care motoru se invarte, in rest e ok. Se invarte . Thanks all pt help.

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alint
    sper, singura problema e acuma sa o pot pune in varfu blocului, cu un cablu de vreo 25-30m. Sper sa am semnal sufisient de puternic.
    Vei avea atenuare a semnalului de cca 2 - 10 % in functie de modelul de HH . + cablul ( daca este mai dubios )
    Ia in calcul si antena mai mare + montura polara + pozitioner

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a mers si la mine cu un SS2, antena a fost 1.05 offset, tragea de la 95E pan la 30W - insa mam saturat de ea si am vandut-o, acum stau cu una fixa, si nu mai caut pe dracu pe orbita
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din pacate motura HH pe placa scurteaza viata acesteia. media e 1 an jumate, doi...

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by WormX
    din pacate motura HH pe placa scurteaza viata acesteia. media e 1 an jumate, doi...
    La mine merge perfect de peste 3 ani SS2 + HH + ofset 1,6 Al.
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 4th May 2006, 22:35
  2. Problema Montura HH+SkyStar2
    By dadius in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 15th April 2006, 05:36
  3. Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2005, 13:03
  4. Replies: 0
    Last Post: 23rd September 2005, 01:32
  5. Replies: 8
    Last Post: 8th April 2004, 13:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top