Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    PLOIESTI
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi prin cablu ?

    Are cineva instalat Digi prin cablu ? sunt aceleasi programe sau difera?Calitatea imagini cum este ?
    "Orice obstacol are in el si bucuria omului care il va depasi"

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca prin sat se vede cum se vede (e vorba doar de cateva programe la imagine, nu toate, in schimb la sunet numeri pe degete pe cele care au un sunet de calitate, mergi la cineva cu Digi si fa u comparatie intre MTV si, mai ales U, si postul bulgaresc City TV), de ce crezi ca pe cablu ar fi mai bine

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ,,Are cineva instalat Digi prin cablu ? sunt aceleasi programe sau difera?Calitatea imagini cum este ?''

    Am avut ocazia sa testez Digi-tv pe cablu si pot sa-ti spun ca este 100% acelasi cu Digi pe satelit...
    Aceeasi conserva dar care acum se cheama 1170 si are o cutie alba,aceeasi telecomanda,aceasi meniuri,aceesi programe,aceeasi calitate
    Totul este identic...singura diferenta este ca conserva se lega la reteaua de cablu existenta si nu la o antena parabolica aflat undeva afara...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    hd
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tvr2 are un sunet oribil...
    k si mai toate...
    veselina se aude super fata de cel mai bun sonor pe digi....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dap, cam asa este. Nu este nici o diferenta. Daca o sa suni la Rel. Clienti sa o intrebi pe tanti de ce exista diferente la grila de programe intre CaTV RCS si DigiTV, o sa te lamureasca cand vor fi introduse canalele lipsa.
    Aceeasi magarie care o practica si Astralu' de anu' trecut (si care sper sa se termine in sept. 2006 odata cu relansarea Digitalului), abonatul plateste atatea abonamente cate receivere are in casa + chirie suplimentara.
    Nu are relevanta faptul ca este 11XX si nu mai stiu ce alta denumire a receiverelor. Important este altceva. Din pacate nu sunt bune de nik aceste receptoare (a se vedea receiverele Digi indiferent de serie 1120, 1160, Humax). Cu ce ma incalzeste ca e abonamentul mai ieftin daca e aparatura non high tech
    Alta observatie: se pare ca nici Astralul inca nu a luat-o in seama, dar nu e timpul trecut.
    De ce nu se renunta la semnalul analogic, sa existe decat acesta prin receivere? Asta ar insemna ca nu s-ar mai umbla la retea tot timpu' pt. introducerea decodoarelor extra-basic. Omul are in casa "jucaria" care in mod teoretic ar suporta f. multe extrabasicuri. Totul depinde de calitatea acestora si daca omul va fi motivat sa dea bani din buzunar pt. ele.
    Cam atat pt. moment.


    Quote Originally Posted by zozosat
    ,,Are cineva instalat Digi prin cablu ? sunt aceleasi programe sau difera?Calitatea imagini cum este ?''

    Am avut ocazia sa testez Digi-tv pe cablu si pot sa-ti spun ca este 100% acelasi cu Digi pe satelit...
    Aceeasi conserva dar care acum se cheama 1170 si are o cutie alba,aceeasi telecomanda,aceasi meniuri,aceesi programe,aceeasi calitate
    Totul este identic...singura diferenta este ca conserva se lega la reteaua de cablu existenta si nu la o antena parabolica aflat undeva afara...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVB-C,cind avem un stick cu dvb prin cablu?
    By yo3fuu3 in forum Terestrial & DVB-T
    Replies: 3
    Last Post: 26th October 2006, 07:48
  2. Replies: 0
    Last Post: 13th October 2006, 04:32
  3. Replies: 0
    Last Post: 29th April 2005, 00:17
  4. Replies: 4
    Last Post: 26th April 2005, 03:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top