Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine pe prog dvb

    Am o placa ss2 si prog dvb 4.72. Merge bine totul. Se vede tot ce se poate vedea.Este un singur lucru care ma deranjeaza -pe imagine se misca un dreptunghi impartit in 9 patratele albe. Stie cineva cum pot face sa dispara acest dreptunghi de pe imagine? Va multumesc.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta te va ajuta cu siguranta: http://www.********.com/uploadget.php?id=11231

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se numeste ELPHA LOGO dupa masa il postez daca nu rezolvi pana atunci
    Salut !
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  4. #4
    Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Romania
    Posts
    306
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat acel patch si afost inlocuit fisierul mpgdec.ax , dar am acelasi patratel pe imagine.Oricum multumesc pentru ajutor,foarte mult.
    Bos-biciu ( Ant.1,5 al, H-H strong 2100,skystar2 ,Echocmart 791, , Echostar 770, Ant.0.9 Digi,Hyunday 1160, Amoko Alien.)

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa dezinstalezi si sa instalezi inapoi tot acel progdvb?

  6. #6
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foloseste codecurile de la Intervideo sau Cyberlink ... si nu mai ai patratzele !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prog DVB Problem
    By ta6ish in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 1st August 2006, 19:56
  2. ss2 cu prog dvb CPU 100%
    By alex2861 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th December 2004, 02:30
  3. New! Prog DVB 4.40.6
    By yo7cjf in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 22nd July 2004, 20:10
  4. PW pe Prog DVB
    By swat in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 9th May 2004, 02:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top