Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: TechniSat DVB

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default TechniSat DVB

    Stie cineva care e miscarea cu asta ca se pare ca asta mia mai ramas Prog-ul si alt-ul nu ma ajuta nimeni sa le pornesc iar peste asta am dat astazi dar e cam vechi 2002 si merge doar FTA . Se poate un update
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  2. #2
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK

    Acu sa ne spui de unde luam subtitrarea pentru postul tau


  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Urmuz
    OK

    Acu sa ne spui de unde luam subtitrarea pentru postul tau

    esti foarte amabil
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by white2
    Quote Originally Posted by Urmuz
    OK

    Acu sa ne spui de unde luam subtitrarea pentru postul tau

    esti foarte amabil
    Acu nu-i cazu' sa te superi, dar sa stii ca urmuz are dreptate, reciteste si tu postul ala sa vezi daca intelegi ceva din el
    In fine, daca vrei update la progdvb/altdvb, e simplu:
    www.progdvb.com
    www.altdvb.ro

    In rest...

    Numai bine

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK,
    Nu reusesc sa dau de capat la ProgDVB si AltDVB dupa 1 minut la ambele imi ingheata imaginea sau PC se restarteaza. Am incercat cu TV4PC de la TechniSat si merge excelent si 2 ore dar este doar FTA ma gandeam ca poate este o versiune prea veche ?
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce driver ai? Deinstaleaza-l si incearca alta versiune.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut TS 4.2.1.9999, am instalat TS 4.4.0 dar acum imi spune : FOUNDWindowsXP SP0; Media player8.0 si directX 8.0 EXIT INSTALATION AND UPGRADE : WindowsXP SP2; Media player 9.0 si directX 9.0;
    Sa vedem dupa ce le descarc pt ca sunt cam mari
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus
    Instaleaza si tu Windows XP SP2 si rezolvi toate problemele. Vezi ca s-ar putea sa nu poti instala SP2 pe un XP hecarit. CEl mai bine gaseste un CD cu WinXP SP2 gata inclus in el si instaleaza-l pe curat, desi e un pic de munca eu cred ca merita. In alta ordine de ideii s-ar putea ca la tine sa fie si vreo problema hardware la PC.
    Multumesc mult
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In sfarsit merge totul dar ce ar trebui sa instalez sa mearga si TEHNISAT -ul ( ca rezerva) Versiunea pe care am instalat-o este 4.28.9999 iar cea veche era parca 4.19.9999 si avea TV4PC.
    Multumesc mult.
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Technisat Skystar HD
    By darkt in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th November 2006, 20:38
  2. rec, technisat blocat
    By xud in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 31st October 2006, 22:57
  3. Help for Technisat receivers
    By imtiaz54 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 5th June 2005, 10:42
  4. technisat 4.2.2 vs 4.2.10
    By khristian in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 24th April 2004, 19:19
  5. TechniSat Update
    By clauss in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 4th September 2003, 04:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top