Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default BISS Keys publice pentru Alfa TV si Lumiere TV pe 12.5W !!!

    Conform www.drahns.tk in sfarsit au fost facut publice cheile pentru Lumiere TV si Alfa TV cele 2 canale cipriote premium de pe Atlantic Bird 1 12.5W care comprima tot ce este mai bun pe canalele grecesti FilmNet si SuperSport din pachetul Nova .

    Poate cineva sa confirme daca merg sau nu?

    Toate cele bune!

    P.S.: Cele 2 canale au calitate deosebita si transmit numai filme blockbuster, seriale super bune, filme porno si foarte multe evenimente sportive pritre care NASCAR, Champions League, NBA, si toate campionatele europei.
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    64
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posteaza-le si tu aici ca situl nu merge.
    sanatate.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arad
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari,
    ID Provider 000065
    00: 98 76 5E 00 CD 43 AB 00
    01: 98 76 5E 00 CD 43 AB 00

    testat pe SRT 6355. OK !

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, confirm si eu: functioneaza cheile Biss publicate mai sus pt:
    programele Alfa TV si Lumiere TV din pachetul Cypriotic mux de pe Atlantic Bird 1
    12592 H SR 7446

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le-am bagat pe SS2 si nu merg . Cu ce le decodeaza, vplug,yanksee ,s2emu ? Sau nu le-am bagat eu bine ? Daca nu , de unde iau un softcamkey cu astea incluse ? Mersi .
    Bety

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi serpiko,

    Confirm si eu ce spui.Merge cu Strong 6155 cu cheile puse de emil67arro.Cele doua programe se gasesc pe transponderul:12592 H,7446,3/4.

    satelescu

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default Key

    Cu Kaon stie cineva ar merge? Criptarea Biss este aceasi cu ******? Cat de mare ar trebui sa fie antena?

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai merg ?
    La mine pe DM500 cu ultimele camd3 si mgcamd nu se deschid

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12.06.2006 ora 20:55:
    inca ma functioneaza !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    care emu poate biss?

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mike1
    care emu poate biss?
    Mai toate astea uzuale:
    http://www.dreamboxworld.com/dbw/emu_dream.htm
    Daca reusesti sa deschizi zi-mi si mie cu ce eum/versiune, la mine n-au mers.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu merge nici la mine, cu dbox2 camd3 v_3869 si cheile de sus

    merge la cineva cu dreambox sau dbox? cu ce emu?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu stie nimeni daca merge pe SS2 ? Si cum ?
    Bety

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Saint Kitts And Nevis
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @FloKML
    Merge pe ss2 cu vplug.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat fratele meu si nici o sansa...cred ca gresesc eu ceva cand le bag in softcam ,dar nu stiu ce ! Unde gasesc un softcam cu ele bagate ?
    Bety

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Alfa/Lumiere
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 22nd June 2006, 17:21
  2. va mai merg Alfa TV si Lumiere TV de pe 12.5W???
    By first_zipper in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 21st June 2006, 15:38
  3. alfa si lumiere tv 12.5 W
    By darkt in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 14th June 2006, 01:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top