Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Lisboa
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor Humax 5300

    Va rog sa ma ajutati cum pot introduce key la Humax 5300 de pe comanda va rog cine stie sami spuie.
    Cam Matrix revolution, Nagra, Tv Cabo

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi,
    Din cate stiu 5300 este cu viaccess si nu se poate pachui...asa ca nu cred ca ai cum sa bagi keys cu telecomanda.
    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    nu vreau sa te dezamagesc dar nu merg key cum doresti tu cu humax 5300
    Ar fi ceva soft dar ce fel de humax ai seria?


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Interesant, si eu stiam ca nu se poate "patch"-ui Humax 5300. Sunt totusi interesat de acest soft. Al meu e cu seria 7-210-10300.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu va excitati, exista un patch vechi pentru 5300, iti trebuia un cam euroirdeto si puteai vedea ceva cu fun 6in1. Acum nu mai vezi aproape nimic, in afara de Swiss si ORF.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...dar soft cu care sa mearga subtitrarea de la gigi stie cineva?

  7. #7
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Lisboa
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: sal

    Quote Originally Posted by Axell
    nu vreau sa te dezamagesc dar nu merg key cum doresti tu cu humax 5300
    Ar fi ceva soft dar ce fel de humax ai seria?
    Salut

    Acuma nu am datele de la receptor dar miercuri o sa le aduc si o sa te pun la cunostinta. Mersi mult de raspunsu vostru. Deci eu un Cam Matrix Revolution cu un soft pe el Neo 3.07.
    Cam Matrix revolution, Nagra, Tv Cabo

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5300
    By pmasca in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th September 2006, 01:00
  2. Humax 5300
    By valy_tizu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2006, 23:12
  3. Ajutor Humax 5300
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 16th June 2006, 02:00
  4. HUMAX 5300 Viaccess
    By mirceam in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2006, 22:36
  5. HELP FOR HUMAX VACI 5300
    By snowite in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2005, 12:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top