Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se poate introduce un nou satelit pe SRT 4125 ??

    Ma poate ajuta cineva , in cazul in care se poate, sa introduc un nou satelit in receptorul SRT 4125 . Vreau sa introduc 1 grad Vest- INTELSAT 10-02, THOR 2/3 si nu stiu cum sa procedez. Please help me

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ...

    Te duci in lista de sateliti de la Channel Setup ... la urma pana ajungi pe un camp gol. Te asezi pe el si urmezi instructiunile de pe ecran (scrie cu ce tasta ii editezi numele). Dupa ce i-ai editat numele, va trebui cu tasta add sa pui transponderele de pe acesta. Dupa ce ai introdus toate transponderele, te pui pe respectivul satelit si dau cautare automata.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reusesc sa gasesc modul in care se introduc transponderele.. restul a fost ok, merci mult... ramane doar "tasta add" pe care nu o gasesc...

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rezolvat totul .. many thanks.. ok

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FOCUSSAT VA INTRODUCE TARAF TV?????????
    By boom_bastik in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 34
    Last Post: 20th May 2006, 22:34
  2. Replies: 7
    Last Post: 4th April 2006, 06:55
  3. Se pot introduce key pt decodat si din telecomanda?
    By Imhotep in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 30th November 2005, 13:26
  4. Poate SS2 sa coordoneze un rotor de satelit ?
    By Soricelul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 26th November 2004, 01:53
  5. Replies: 2
    Last Post: 27th October 2004, 13:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top