Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Incepator: Please remove old Nagra 1 keys

    Cum dau remove ca am tot dar remove pe rand in softcam.key dar nu se intampla nimic. Trebuie ca stie cineva pe aici cum modific. Mersi.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da si tu mai multe detalii ce receptor ai sau daca ai placa vrei sa stergi pe calculator in softcam key
    daca vrei sa stergi pe calculator in fisierul softcamkey, il deschizi cu notepadul si stregi de acolo si dai save dupa aceea > dupa ce ai modificat fisierul in calculator i-l versi in receptor si o sa ai o seckiune la nagra 1 care nu are key
    bafta!
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default RE

    Am incercat inainte sa modific ceva cu Notepad, dar tot asa scrie. Am placa SkyStar2. am o gramada de chestii pe acolo. ; NAGRA Providers and keys definition. Am dedus ca asta ar trebui sa fie Nagra 1, pt k la celalalt scrie Nagra2. Dar ce de acolo trebuie modificat?
    10x

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sterge softcam.key cu totul si pune altul nou...



  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: RE

    Quote Originally Posted by satyr
    Am incercat inainte sa modific ceva cu Notepad, dar tot asa scrie. Am placa SkyStar2. am o gramada de chestii pe acolo. ; NAGRA Providers and keys definition. Am dedus ca asta ar trebui sa fie Nagra 1, pt k la celalalt scrie Nagra2. Dar ce de acolo trebuie modificat?
    10x
    Presupun ca folosesti vPlug si vrei sa vezi canale de pe TvCabo (Hispasat) care sunt criptate in Nagra 2.
    In acest caz ar trebui cu Notepad sa stergi cheile din Softcam, NAGRA Providers and keys definition (asa cum ai dedus) corespunzatoare providerului TvCabo (dupa ce le stergi nu uita sa faci Save). Din pacate tot nu o sa poti vedea canalele respective deoarece momentan nu exista chei valide publice pentru ele si vPlug nu stie autoupdate nici pentru ele, nici pentru cheile D+ !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TV CABO NEW KEYS FOR NAGRA 2 HERE
    By ze 619 in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 30th May 2006, 17:23
  2. Tv nagra keys
    By freundlich in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 14th May 2006, 00:36
  3. TBL TV nagra keys:does it really work?
    By dugizul in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 31st January 2006, 10:55
  4. I need SABC Pas 7/10 Nagra Keys
    By Boknaaai in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th January 2006, 19:38
  5. Need new Nagra keys SABC Pas 7/10
    By Boknaaai in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 11th October 2005, 02:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top