Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    571
    Posts Thanks / Likes

    Default Doua LNBuri pe un cablu

    Am montat doua LNBuri, le-am conectat prin DiSEq 2x1 Switch si am facut legatura la SS2 printr-un cablu. Folosesc AltDVB 2.1.0, pe care nu stiu cum sa-l setez pentru a receptiona programe de la cele doua LNBuri. Am reusit sa receptionez doar programe de pe un LNB sau de pe al doilea LNB. Cand trec de pe un LNB pe celalalt nu mai am semnal. Va rog sa ma indrumati cu trebuie setat programul. Cu multumiri.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Click dreapta -Edit-Concomitent LNB1
    Pt celalalt satelit Edit-Concomitent LNB2
    si nu uita Save...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default




  4. #4
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu problema de mai sus
    sunt setate ca in capturile de mai sus doar ca ptr hotbird shi sirius
    la scanarile de canale e ok shi nivelul de semnal imi este afisat
    dar totusi nu imi merg decat canalele de pe un singur satelit
    iar ptr cel ce nu merge nu imi afiseaza nivel de semnal


    inca ceva ss2 suporta mpeg4 ? ori soft-urile prog dvb shi alt dvb nu suporta ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    49°37'N-6°07'E
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Monteaza LNB-ul cu zgomotul cel mai mic primul(adica la prima intrare din disecq)iar pe cel cu zgomot mai mare la intrarea 2.Aceasta problema apare de regula cand ai 2 LNB-uri diferite.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. T-REX CAM ... doua intrebari !
    By cartita in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 7th June 2006, 01:28
  2. Replies: 0
    Last Post: 13th April 2006, 20:22
  3. Replies: 5
    Last Post: 10th June 2005, 22:41
  4. doua ss2 la un lnb ??
    By secheiadi in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 11th May 2005, 18:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top