Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default Questions about installing progDVB with SS2


    Hello Saed
    I just bought a SS2 card and after a lot of attempts was able to install progDVB to work for all scanned channels.

    In ProgDVB when I open the Settings/Audio and Video dialogbox with the Main tab displayed none of the functions are available to me. Is this normal for a SS2 installation?

    I can't get autoupdate to work. I am using S2emu with a softcam key file but can'y get autoupdate to work.

    Thanks for your help

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear,

    There is a latest emu file in the RDI files section for SS2 card, try after adding this, (I hope you have an internet connection for auto update) and also add your emu and key files in the PRGDVB folder.

    Try and letus know.
    Regards

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Questions about installing progDVB with SS2

    Quote Originally Posted by nivram
    Hello Saed
    I just bought a SS2 card and after a lot of attempts was able to install progDVB to work for all scanned channels.

    In ProgDVB when I open the Settings/Audio and Video dialogbox with the Main tab displayed none of the functions are available to me. Is this normal for a SS2 installation?

    I can't get autoupdate to work. I am using S2emu with a softcam key file but can'y get autoupdate to work.

    Thanks for your help
    Hi m8

    Check this guide.

    http://www.satfree.nl//index.php?showtopic=4176


    colossus

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    In a Weird RooM
    Posts
    835
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Questions about installing progDVB with SS2


    Quote Originally Posted by nivram
    Hello Saed
    I just bought a SS2 card and after a lot of attempts was able to install progDVB to work for all scanned channels.

    In ProgDVB when I open the Settings/Audio and Video dialogbox with the Main tab displayed none of the functions are available to me. Is this normal for a SS2 installation?

    I can't get autoupdate to work. I am using S2emu with a softcam key file but can'y get autoupdate to work.

    Thanks for your help
    u may try altdvb2.1 with vplug8.8 and new softcam file make sure ur internet is working it will auto update ur key data...
    Im NoT InSaNe ,U r InSaNe , U r All InSaNe....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Two Important questions ...
    By B_CNN1347 in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 23rd July 2006, 23:46
  2. n00b's questions
    By shaazthegreat in forum RDI - English
    Replies: 75
    Last Post: 13th July 2006, 00:04
  3. micro-x mdr4500 problem after installing the chips
    By khazam in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 26th June 2006, 18:54
  4. Questions about installing progDVB with SS2
    By nivram in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th June 2006, 17:04
  5. questions
    By Antonyo in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th February 2006, 23:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top