Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default upgrade srt4400 - help


    dati-mi va rog o mana de ajutor , nu reusesc sa schimb softul la un strong srt 4400 . Nu vrea cu nici un chip sa intre in modul DOWNLOAD cu toate ca am urmat exact instructiunile , mai precis tinand apasate simultan tastele CH- si VOL- si bagand rec in priza ar trebui sa apara pe afisaj mesajul DL dar nu vrea cu nici un chip , receptorul porneste in modul normal .
    Ma poate ajuta cineva ?
    Exista alta solutie ?
    mentionez ca folosesc un cablu standard serial pin la pin , am mai facut un schimb de soft si a mers dar acum nu mai vrea.
    Acum am instalat softul SID2.2-CI colour test 2.05.11a 25/10/2001
    Sa fie softul de vina ?
    In rest receptorul functioneaza in parametri normali .

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    PENTRU CEI CE NU CUNOSC ACEST RECEPTOR
    http://www.strongsat.ro/produse/produse.htm

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ! , ai cumva vreun patch pentru el sau ce soft doresti sa pui ? eu am 4400 dar inafara de softul care il face sa stie viaacces 2 nu cunosc nimic mai nou daca ai ceva mai nou te rog da-mi si mie.
    La partea de transfer de soft na-m avut nici o problema cu el asa ca nu te pot ajuta.

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar asa , nu prea am gasit nici eu multe softuri ptr. acest rec. , am 2 patch-uri pe care nu le-am probat ( nu pot din cauza de mai sus) , unul mai vechi care se refera la receptie tps fara card ( dar asta era inainte de tpscrypt2) si un patch mai nou care se refera la polsat si cyfra , in rest nu prea am ce sa zic.
    Daca vrei pot sa ti le trimit , poate ai mai mult noroc decat mine.
    Cea ce este trist e faptul ca respectivul rec. este f. bine vandut la rusi si probabil ca s-ar gasi si ceva softuri dar limba lor este mai greu de inteles asa ca....
    Spuneai ca ai instalt softul ptr. via2 , poti sa-mi spui ce versiune este ?
    Ai reusit sa vezi ceva via2 , macar NTV sau Csky? vad ca deocamdata sunt cam singurele chei publice cu toate ca intr-un timp se pornise o adevarata campanie contra via2 .
    Salutare

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai na-m reusit sa vad via2 , na-m avut cu ce adica soft pentru card , nu mai stiu acum ce versiune e softul tre sa ma uit acasa sa iti spun dar parca e din 2003 .
    Referitor la patch-ul ala pentru tps la-m downloadat si eu si am comparat fisierul respectiv cu cel al softlui pe care il am si a rezultat ca sunt identice asa ca nu e decat o teapa.
    Si stiu ca mai exista un patch dar trebuie sa ai modul ****** parca pe care eu oricum nu-l am asa ca nu mi-am batut capu cu el.

    Eu speram ca ai vreun patch mai de ultima ora

    O sa postez diseara versiunea softului pe care o am.

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    patch-ul care-l am ( celalalt ) se numeste

    strong_SRT4402_Sharp0614_2M_allpatch_050113.elz

    nu l-am probat , nici nu are readme asa ca poate altcineva de pe forum poate spune mai multe .

    Pot sa ti-l trimit daca ai un mail.Astept PM.

    key in via2 intradevar e greu de introdus in carduri gen gold sau fun ( nici nu stiu cu ce soft) , oricum o alta varianta este WCE cu season card , antena mea acum nu prea pot s-o misc spre est ( NTV) dar oricum in curand voi testa si mai discutam.

    Salut

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristi

    ai mail.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gabone:incearca sa folosesti un computer vechi gen P1.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade ...
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 14th December 2006, 00:59
  2. New upgrade s/w
    By abuhannah in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 25th May 2006, 19:19
  3. Software Upgrade
    By kleinfranken in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th January 2006, 23:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top