Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: pach concord

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    26-45
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default pach concord

    salut
    ati putea sa-mi ziceti pasii pt instalarea pachului Concord la un strong 4355 evo va rog
    mersi
    Stefangyorgy

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default easy

    conecteaza-l la calculator (portul serial) cu un cablu null modem ,si daca ai fisierul------upgrade1--------si il bagi in priza pe strongut------astepti---------fumezi o tigarusa------la final press any key-comp.-------si gata ...
    Concord
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ spoelar

    vreau sa-ti spun si eu ceva: dupa ce am instalat patch-ul concord (si il am si acum si merge aproape impecabil pentru ce e facut) am incercat sa revin la softul anterior......si normal ca am incercat sa fac restore cu softul pus de mihaip in sectiunea aferenta pentur asa ceva.....Dar cand execut BAT-ul de restore si introduc receiverul in priza incearca sa se conecteze cu el dar dupa cateva secunde iese din program si fereastra de dos se inchide ....am incercat de mai multe ori operatiunea dar de fiecare data - dupa un numa mai mare sau mai mic de secunde (de la 5-pana la 10 secunde) iese din program fara sa faca nimic.......

    in concluzie nu reusesc sa ma conectez la receiver prin calculator ..... folosesc acelasi calaculator si acelasi cablu null modem......

    Ce sa fac?.....vreo idee ?

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    il arunci pe fereastra....la banii tai e o nimica toata )

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ armandino

    daca mai spui de cateva ori chestia asta, baietii de pe forum chiar te vor crede.....mai armand tu crezi ca-s plin de bani......as vrea eu sa fie asa............mai bine mi-ai da un sfat ca foarte greu mi-am aranjat antena dupa indicatoarele naspa de semnal din patch-ul concord....de aia am vrut sa revin si apoi sa-l bag iar ...pentru a-mi regla antana

    cu stima si consideratie

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @romeo ne lasi mah cu modestia ta stim foarte bine ca ragai de bani si nu vrei sa recunosti...

    totusi referitor la intrebarea ta... de ce dracu ai dereglat antena ...cand stiai ca merge bine....patchul concord e foarte dificil....pana si mie cu dual feed imi face probleme ce sa mai zic la o antena mobila...

    are buguri pe diseq 1/2...poate cel mai mare bug .... sa speram ca va apare si ceva mai bun cum a fost la 4125

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @armandino

    mi-a cazut antena (care e de fapt fixa) ... au fost vanturi mai puternice si nu a fost bine ancorata.......asta e ....... acum am reglat-o dar foarte putin......si chiar e dificil de reglat cu indicatoarele de semnal.....sa speram ca va apare ceva si pentru 4355 evo si va avea indicatoarele mai bune .....

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  8. #8
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe viitor, ca sa nu-ti mai cada antena, cand e vant puternic, monteaz-o in casa si ai rezolvat problema cu asta...

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ niros

    pentru HISPA am avut-o montata IN BALCON si totul a fost ok,....dar cand vrei sa vezi mai multe trebuie sa scoti capul afara ....... ....si daca nu te asiguri ca totul este bine........o patesti cum am patit-o eu.......


    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena trebuie prinza in suruburi pe un stalp bagat in beton... daca ai lipit-o cu scotch era normal sa se desprinda de balcon :P

    Fi si tu mai atent mai @romeo faci RDI-ul de ras :PP

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pach
    By kachkarabete in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th June 2006, 19:23
  2. Concord
    By luccio_delbuccio in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 27th August 2005, 22:45
  3. DUPA PACH CONCORD 4355EVO NU MAI COMUNICA
    By sorsoft in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 23rd February 2005, 16:18
  4. un pic de ajutor, concord pach, viasat
    By stefangyorgy in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 21st February 2005, 16:47
  5. Viasat, ajutor, pach concord
    By stefangyorgy in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 21st February 2005, 16:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top