Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default cant get SRG.. plz HELP!


    hi all,

    can u guys plz help me get SRG channels (SF1, SF2, TF1, TF2)..

    these r the keys i have put..

    ID 009400
    08 - 8B E8 E0 A4 01 04 98 B6
    09 - B7 13 A2 2D 5A 72 69 EF
    0C - A3 44 69 9E 45 A0 89 43
    0D - FE 02 9B 8D 7B 1D BF 41
    0E - DB 66 2A FA F0 36 66 BE
    0F - A3 F3 F8 91 C7 28 2F 25
    0A - C6 1B 48 65 32 55 65 2B
    0F - 9C D1 93 B9 75 A8 43 29
    0B - 9A 7C C3 1F 1D DC 4F 7F
    0B - C6 1B 48 65 32 55 65 2B

    i put those in my StarSat.. but i still cant the channels... i donno wat im doing wrong..

    can u please help me?

    PLEASE , PLEASE, PLEASE HELP ME!

    THANK YOU, IN ADVANCE

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Rabat - Morocco
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    you have to make a new Search you wont find TSR1 ... But you ll find them named as TEST 1 2 ...
    Cheers for now

    NeVeR2LaTe...
    http://www.aes.fr.nr

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    somewhere in a middle of nowhere
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    now they are changing the keys every hour
    DREAMBOX 500S
    STARSAT 550D SUPER
    DISH 140CM PARABOLE
    LNB GRUNDIG

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    changing every hour? is that the reason y it's not working for me?
    r my keys all right?
    i got TSR1 and the rest of the channels.. but i cant crack them so i cant watch them...

    thanks for your replies.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    the keys are there in the key section.
    please reset your stb keys to factory,
    if there is problem,then put the new keys ,
    in OB:you will get all the channels..
    and one thing more they are not changing
    thes every hour........thanx

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Lahore Pakistan
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear friends

    I put these keys and its ok with my receiver.


    0B: 9A 7C C3 1F 1D DC 4F 7F

    Check these keys.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Persian Gulf
    Posts
    204
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emco83
    now they are changing the keys every hour
    The only change is under key index "0B". There is no changes every hour. I manually encoded the keys yesterday.

    You ust have been thinking of the TPS package.
    Opportunity knocks only once!

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    What is your STB model? So far my metabox, startrack, Skybox 3000CI (with funcard) & Euroline DS55 are working fine.
    it's SR-X150Dplus.. i have put the new 0B key... i also removed the old 0B key.. & it's still not working..

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    the keys mentioned above are working 100%, am watching the world cup rite now and the quality of broadcast on SRG is very very good

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emco83
    now they are changing the keys every hour
    Wake up, they're talking about TSR not TPS! There's been no key change since february! The only change is the frequency for TSR1,2 and TSI1,2:
    Hot Bird, 11.526 H, 27.500, 3/4 (SF1,2 still on 12.399 H).

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    pakistan
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi friends,
    i chek the keys : 9A 7C C3 1F 1D DC 4F 7F on my startrack550D
    thats work very well, thanks
    i want info about sat and keys updat info

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thanks 4 all the help, guys..

    but i still dont get it ill retry again 2moro.. ill delete my existing keys and try from the beginning..

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @solitary....
    u have to re scan the SRG transponder.
    U do a manual search with this frequency and enter the SRG codes as mentioned above.


    Frequency
    1. 12399 H 27500
    2.11524 h 27500

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear,
    As "NeVeR2LaTe", after rescanning, new SRG channels will come up, TEST 1,
    TEST 2 .....till Test 6.
    Regards

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default


    hi guys.. thanks 4 all ur help.. i FINALLY go the SRG channels 3 days ago...
    i completely forgot 2 update my reciever softwares... so i updated and installed the latest startsat softwares and then i applied the SRG keys again.. and the channels came... im so relieved 2 watch the world cup!

    thanks!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top