Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: TPS KEYS

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS KEYS


    Hello, is there a working keys for TPS to work more than 2 mins please help and I have in the receiver key edit in viaacess
    TPS AES LINE Key
    TPS KEY16 LINE KEY
    TPS KEY8 LINE KEY
    where do I get a working TPS KEYS and in what line to put it?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Rabat - Morocco
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    You have to change the AES keys.

    1A-7E-09-25-92-EB-1F-9A
    BC-05-56-9B-4A-F3-72-1D
    Cheers for now

    NeVeR2LaTe...
    http://www.aes.fr.nr

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS KEYS

    Its a wrong key. I put it and it didn't work do you have another 1?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Rabat - Morocco
    Posts
    112
    Posts Thanks / Likes

    Default

    which receiver do u own
    Cheers for now

    NeVeR2LaTe...
    http://www.aes.fr.nr

  5. #5
    Arthur
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    I have the same problem with TPS. The keys places on RDI don't work. I have Fortec Star 5600 receiver.
    Who can give the proper keys or instruct how to insert new Aes keys?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Botswana
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok the new keys are:

    4E AC 30 48 8C C1 3F F6

    57 A6 97 C9 11 23 84 3D

    They're working teste by me on Dragon Cam at 15.38 London Time

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS KEYS

    Hello I have Super Echosat X3 www.echosatdigital.com tps comes for 2 mins and blanks for a while.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Hotbird
    Posts
    335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mm yes. I have skystar2 and it's still a big problem- even with Vplug's auto AES update I have to connect to the internet every time, If I was on broadban't I wouldn't have that problem, but in my post soviet country broadband/adsl is not yet too affordable

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Botswana
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Keys continue to change

    New keys are:

    3D 6D F0 B2 6A C5 BB CA

    6F C9 6A D6 0F 12 97 98

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. <<{ SEX View latest keys }>> biss keys
    By fida_689 in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 13th May 2007, 15:56
  2. KEYS: to keys section
    By cogil in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th October 2006, 23:40
  3. var/keys/c2gbox.cfg si var/keys/nds
    By mugdg in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 26th August 2006, 01:10
  4. Keys, numai Keys
    By Gregg23 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 23rd February 2006, 01:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top