Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default PATCH 4125 Concorde 1.03 ... SE MISCA DIFERIT DE TOT!!!!!

    Puteti incerca versiunea asta ... se misca mult mai bine la navigarea prin meniu ... si am o confirmare ca ar merge si CABO ...

    Incerc sa-i trimit lui @mihaip arhivele sa le puna la sectiunea Strong Files ...

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Mutzam taica !

    Prea merci ! zis si facut ... am tras cu ochiu' prin vecini .. l-am ochit ... l-am gabjit ... si l-am "urcat " !

    De merge mai bine D3C ... cred ca este un procesor mai ..."MPEG" decat cel clasic ... cu cat se folosesc mai mult instructiunile native ... cu atit mai rapid !

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip

    Am incercat sa t-i le trimit, dar s-o impotmolit netu ... In 2 saptamani bag Romtelecom non-stop de 64 de kile ... Dar totusi nu le vad la Strong files. Ce fac le trimit inca odata ..?

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Gata taica !

    Ovi ! l-am primit dom'le ! ti s-a implinit gandul dar .... am la dispozitie max 1Mb/fisier ! o sa vad ce pot face !

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Noooo ... haideti copii .... fugutzaaaa la http://www.********.com/uploadshow.php?id=13 si puneti minunea in risaivahr si spune-ti cum mere ...

    @mihaip

    Roaga-l pe @FANTA sa-ti mai dea spatiu, ca Strong nu-i un nimeni in Romania si sa sti ca are mai multi fani decat alte "plante" de softuri care stau pe upload si nu le da jos nici dreacu ...

    Trebuie sa pui si directoarele cu "UPDATA", pentru aia care au deja versiunile 1.01 si 1.02 ... Ce ai pus tu ii pentru aia care au receiverele "virgine" ... NE-CONCORDATE inca ...
    Daca nu trebuie sa dea "restore" si sa puna dinou ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mihaip

    Salut!
    Nu stii, a aparut cumva un update si pentru STR4355?

    Din cate am vazut in fisierul ReadMe de la update-ul pentru STR4125, urmatoarele versiuni vor face update pe toate sistemele Meseriash! :P

  7. #7
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    maestre Ovex, ai instalat patch-ul pe vreun SRT 4125 Evo D3C? cum se comporta?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @niros

    Merge bine si pe 4126 D3C ... duap ce pui patch si da reboot receiverul, trebuie sa-l scoti din priza pentru cateva secunde si sa-l bagi dinou ...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus pe un 4125 Evo, patch-ul Concorde, si ...pauza! Porneste, arata ca am semnal pe Hotbird, dar nu memoreaza nici un canal.Trece prin fiecare ...si ...nimic! Ce se intampla? Serialu lui este S/N : 630402143619
    Acum am revenit la normal, am scos Concorde, am pus softul original, si apoi am bagat patch-ul din aprilie.Pana aici este ok - merge ca inainte! Dati-mi si mie un link cu un patch Concorde care merge sigur.
    Multumesc.

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vatanasiu
    Dati-mi si mie un link cu un patch Concorde care merge sigur.
    ... incearca cu cel de AICI corespunzator S/N-ului tau ... 7.2.2005 --- Patch 4125evo Concord NEW ! 6304

    Bafta,

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...am incercat cu ambele, le-am pus pe rand, si de fiecare data, le-am scos, am pus softul initial si updat-ul din aprilie. Nu merge cu nici unul.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 4th April 2006, 06:55
  2. Cum join doua .avi-uri cu audio bitrate diferit?
    By xyboox in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 5th November 2005, 10:44
  3. Replies: 0
    Last Post: 14th September 2005, 20:00
  4. STRONG 4125 EVOL cu CONCORDE nu vede TV cabo.
    By dioudiou1 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 28th March 2005, 20:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top