Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default cum pot baga rsa-ul intr-un patch srt 6xxx

    am pus keyle de la premiere da nu merg , cum as putea baga si rsa-ul in patch ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Pai ... nu poti !

    Nu poti pentru ca RSA este o lista de AU a respectivului ID ...deci algoritmul trebuie sa stie de legatura intre ID-ul resoectiv si RSA-ul aferent ... in egala masura pentru Cabo, D+ si Premiere ...unde mai este o coditza ... numita Alladin ! Din pacate la conceperea tabelei de coduri nu a fost gandita relatia chei Nx si RSA !

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci pe romaneste nu putem face nimic decat sa asteptam

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default DA ...

    Asa este ! patchul , ca program, necesita modificari importante pentru ca RSA sa poata fi inclus odata cu un nou provider.

  5. #5
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Presupun ca aici pe RDI nu o sa mai gasim astfel de parci.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -intr-adevar,este foarte adevarat ce a spus D-ml @mihaip ca pa..ul ptr a putea fii modificat.... este destul de dificil.Dar eu nu cred!ca nu exista vreun program anume de Editare pentru a se putea face unele modificari in pa..ch?cind este cazul...
    -daca cineva are vreo idee,pe unde se poate gasi asa ceva(ca sa ne ajute si pe noi cei care avem STR6xxx)multe multumiri din partea mea!
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine spus , acu sa steptam sa ne ajute cineva binevoitor

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Imi cer scuze ,as mai dori sa adaug,daca se poate face cumva adauga in Pa..ch si''Cryptworks''(poate acuma sunt un nesimtit ca cer prea multe)vazind ca pe majoritatea rec este!.Chiar daca sar face ceva separat,tot n-ar fi rau .
    [email protected] si multi alti... poate!ne vor in aceasta privinta!

    thanks
    __________________________________________________ _______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    SALAJ
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default modificare patch srt6xxx

    Nu a auzit nimeni de PICBINED FOR SRT6XXX? NU AM AVUT TIMP SA MA OCUP DE EL DAR CRED CA ESTE UN PRG. PT. MODIFICAT PATCH SRT6XXX .
    L-am gasit pe crosat cine vrea sa-l incerce il poate gasii aici http://www.croteam-sat.org/aploud/in...Help%20-%20Etc


  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa incercam sa vedem ce iese
    mersi mult

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Poate sa-l ia cineva va rog? Eu nu am cont acolo si nici sa-mi fac nu ma lasa...

    Multumesc.
    Dm800SE,Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /0.9 Offset Fe, 1.2 TRIAX/Al

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok,

    Aparent permite editarea cheilor RSA de N2 pentru TvCabo si AEs pentru TPS.
    Pasii ce i-am efectuat:
    1.Open file Patch 0.8 de la Frocus(fisierul bine)
    2.Selectat di primul dropdown: Strong61X5:Cabo:
    3.Selectat din al doilea drop: srt61xx patch2

    Pe tabul Global se vad cheile RSA.
    Permite si localizarea acestora drect in patch folosind pentru editare un HexEditor extern.

    Nu pot confirma daca cheile sunt cele Rsa deoarece nu am putut localiza nici una in ultimul softcam pe care-l am.

    Daca poate cineva sa confirme ar fi bine.
    Parerea mea: ca nu mai este de mare folos si ca a venit exact in momentul in care este total neutilizabil....

    Oricum mai are si alte functionalitati care poate la unii le prind bine (FUN).

    Respect maxim!
    Dm800SE,Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /0.9 Offset Fe, 1.2 TRIAX/Al

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    husi
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected] .

    -imi spui si mie te rog,cu se procedeaza cu prog respectiv!(Picbined),nu ma descurc abs deloc,dupa ce se deschide pa.t.ul ce mai trebuie facut?ca sa pot edita..din menu ce trebuie facut,unde ar trebui sa intru ca sa pot sa Editez...?Daca doresti sa-mi spui mai detaliat,MareDomn!
    -sunt tare curios daca se poate pina la urmaEdit(cind va fii nevoie).
    MerciiMult!
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu va chinuiti ca nu se poate face nimic in strong6xx cu el
    cunosc programul si stiu ce poate
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Patch 6xxx loaders
    By bobo77 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2006, 07:58
  2. PREMI PATCH 6XXX !!!
    By rz + in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 13th August 2006, 03:42
  3. Frocus patch de azi si N2 pe 6xxx
    By first_zipper in forum SD Receivers
    Replies: 21
    Last Post: 27th January 2006, 08:43
  4. Patch nou srt 6xxx !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2005, 07:46
  5. Patch 6xxx full suka2 !!!
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 15
    Last Post: 10th February 2005, 02:12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top