Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se pune subtitrarea?

    Folosesc progdvb. Poate cineva sa-mi spuna cum se porneste subtitrarea in limba romana la un post cu coloana sonora in original si 2-3 subtitrari scrise?
    Ce plugins e necesar si cum se utilizeaza acesta?

    Multumesc!
    Gigel


  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    COVASNA - ROMANIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In chanel property -subtitle- daca figureaza apare si pag de teletext, revii la imagine ,intri pe teletext la pag respectiva si daca iti apare acolo subtitrarea ai sanse sa o pui si pe imagine .
    Din cate stiu eu romanesti cam putine dar engleza franceza si germana merg
    OFFSET 1,2m ; 5W-65E ; INTEL P4 530 ; ATI ASUS9299 ; SEAGATE 80GB ; SS2 ; altDVB/progDVB

  3. #3
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Re: Cum se pune subtitrarea?

    Quote Originally Posted by gigelsat
    Folosesc progdvb. Poate cineva sa-mi spuna cum se porneste subtitrarea in limba romana la un post cu coloana sonora in original si 2-3 subtitrari scrise?
    Ce plugins e necesar si cum se utilizeaza acesta?

    Multumesc!
    pt. programele care nu au subtitrare pe teletext, ai un pid pe care se transmite sub. in limba romana si pe care trebuie sa-l selectezi din "channel properties" >>> subtitles

    daca nici acum nu-ti apare mergi la setings >>> OSD setings >>>> unde osd in soft mode trebuie sa fie bifat si subtitles trebuie sa fie bifat.......
    dupa care mergi la Audio and Video options >>>> directShow ..... si vezi ce alegi pe acolo ca sa mearga ..... la mine merge cu TV channels: Elecard .... si in dreapta jos alegi ProgDVB Video Render

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe mine ma intereseaza cum se poate vedea subtitrarea in limba romana cu programul DVB Dream.
    Niky

  5. #5
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by Niky
    Si pe mine ma intereseaza cum se poate vedea subtitrarea in limba romana cu programul DVB Dream.
    Niky
    Testat aseara DVB Dream si nu se poate pune subtitrare transmisa printr-un pid.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    491
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de mult..

  7. #7
    Andreas
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by stailus

    de cand stie progdvb dvbsubtitles?

    De la varianta 4.48.2 parca...

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    arad
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ProgDVB 4.07
    Subtitle support (need external module).
    offset 1.2 Fe,Alps 0.6, Skystar 2.6c,H-H SG2100,"Kaon de la Focus" Coship Dolce

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se poate inregistra un program, cu dvbsubtitles cu tot, cu progdvb ? Daca da, cum?

    Multumesc.

    (A, si de ce sunt asa de multi interesati brusc de chestia asta cu dvbsubtitles? )

    Numai bine

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Subtitrarea la unele programe in progdvb (cele cu pid) apare cu cateva secunde intarziere, cum pot sa o reglez?
    hyundai ss2. 1.5m, INVACOM 0.3db v-box II

  11. #11
    Invisible Man Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robin
    Subtitrarea la unele programe in progdvb (cele cu pid) apare cu cateva secunde intarziere, cum pot sa o reglez?
    aceeasi problema o am si eu !

    ceva sugestii ?

    multzam !

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Andreas View Post
    pt. programele care nu au subtitrare pe teletext, ai un pid pe care se transmite sub. in limba romana si pe care trebuie sa-l selectezi din "channel properties" >>> subtitles

    daca nici acum nu-ti apare mergi la setings >>> OSD setings >>>> unde osd in soft mode trebuie sa fie bifat si subtitles trebuie sa fie bifat.......
    dupa care mergi la Audio and Video options >>>> directShow ..... si vezi ce alegi pe acolo ca sa mearga ..... la mine merge cu TV channels: Elecard .... si in dreapta jos alegi ProgDVB Video Render



    ai dreptate Andreas.... mersi mult.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se pune subtitrarea ~2 ?
    By gaboiu3 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2006, 05:46
  2. Subtitrarea pe AXN la DIGI
    By florinamf in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 1st March 2006, 18:19
  3. Subtitrarea prea sus
    By Kroky in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 8th January 2006, 12:25
  4. de nu apare subtitrarea la dvd seg 438?
    By hary in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 1
    Last Post: 4th May 2005, 01:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top