Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema strong...

    Salutare!
    De ieri strongul meu 4155 face urmatoarea figura: cand ai dau drumul ledurile afisajului se aprind alternativ si nu pot intra in meniu.ba la un moment dat nici nu mai pornea,led-ul rosu ramanand aprins.
    A mai fost relatata o asemenea problema pe forum si mi se pare ca cauza era uscarea condensatorilor electrolitici ai sursei de alimentare.Oricum am sa-i schimb,dar intre timp poate sa-mi confirme cineva daca e asa?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Romania
    Posts
    168
    Posts Thanks / Likes

    Default STRONG

    Ai verificat cablul spre LNB sa nu fie in scurt? Scoate cablul ce duce la lnb.Daca ledurile se aprind alternaiv in continuare, problema este de la receiver.
    RESPECT!
    3x DM 500s,1x IPBOX 200s, 2x DM 800, 1x DM800SE, 4x Kathrein UFS910,1x K1 UHD, 1x Freesat v7 Combo, 1x DM 8000,1x DM 7020,Kendo 1200HD, Kaon 100.. Foocus, Dish Tv, Freeeeesat.. + o caruta de ligheane

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Bucovina
    Posts
    897
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: STRONG

    Quote Originally Posted by Druydul
    Ai verificat cablul spre LNB sa nu fie in scurt? Scoate cablul ce duce la lnb.Daca ledurile se aprind alternaiv in continuare, problema este de la receiver.
    RESPECT!
    Nu e de la cablul LNB-ului,fara cablu tot asa face... oricum merci! vad eu ce fac cu el...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong

    Desfa capacul si ai sa gasesti cel putin un condensator umflat (pe bara de 5 v).Se schimba se totul este ok.Bafta

  5. #5
    Nebunul de la butoane Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Diemrich
    Posts
    2,319
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hehehehehe, sursaaaaaaaaaa. )))

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problema download de la strong files
    By greby in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 1st September 2006, 10:10
  2. Problema cu un Strong 4350
    By liniuta in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 21st June 2006, 01:47
  3. Problema cu Strong 4401
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 16th April 2006, 14:16
  4. Help! Problema Strong 4401 !
    By vatanasiu in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 18th October 2005, 14:01
  5. Problema video Strong 6125
    By crirem in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 15th March 2005, 09:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top