Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default Cred ca poate interesa

    Ciao,


    Vreau sa iti povestesc si sa imi spui o opinie despre aventurile mele de azi.A venit un prieten la mine cu un Strong 4125 Evoluiton cu seria de pe spate 630305141192 si conform cu cele discutate pe site am indraznit si am pus pe el patch 4125 Evolution D3C Concord New.A mers fara probleme,insa cand l-am pus in functiune aveam semnal insa nici un canal nu era memorat,iar la cautare desi aveam semnal nu gasea nici un canal,cu toate incercarile posibile si imposibile.Cand am instalat patch am facut urmatoarele :cu receptorul in stand by(ledul rosu aprins) am dat click pe upgrade 1.Receptorul l-am luat pentru prietenul meu de la Elstar si dupa ce nu a mers l-am trimis si din cate mi s-a spus i-a fost schimbata placa de baza,pastrand carcasa si seria certificatului de garantie.
    Dupa ce am vazut ce facusem am sunat la Cluj,unde domnul Attila de la Prosat m-a indrumat sa incerc sa revin la softul anterior cu restore 1 luat de pe site pentru 4125 Evolution .Citind din invatamintele altora am asteptat cam 2-4 minute si dupa aceea am constatat ca reusisem sa revin la patch care il aveam din aprilie.Iar am sunat la domnul Attila si am intrebat daca pot sa pun dupa procedura descrisa mai sus patch 4125 Evolution Concord TPS POLSAT .A mers iar si ce am constatat:mi-a bagat cam 1800 de programe de pe satelitii Hotbird,Nilesat,Arabsat 2A si de decodat decoda:Multivision,TPS,Polsat (cred nu am incercat).
    Nu decoda cu acest patch Seca 2, Hispasat(adica Cabo).Acum doresc sa ma lamuriti si pe altii viitoarele lucruri:

    1.Care 4125 Evolution (si aici ma refer daca stiti de la ce serie la ce serie ) merge sa aiba pus pe el patch 4125 Evolution D3C Concord New ?

    2. Care 4125 Evolution (si aici ma refer daca stiti de la ce serie la ce serie ) merge sa aiba pus pe el patch 4125 Evolution Concord TPS POLSAT ?

    3.La receptorul cu seria 630305141192 pot sa pun un patch care sa decodeze Seca 2 sau daca nu macar Hispasat(adica Cabo) ramanand cele care le decodez acum(Multivision,TPS,Polsat ).

    4.Este bine sa repeti la acelasi receptor Strong 4125 Evolution sau 4355 Evolution procedura de punere a unui patch,apoi restore,apoi alt patch,apoi iar restore(mai merge totusi asta este intrebarea?),apoi primul patch daca se doreste?

    Multumesc domnului Attila,apoi tuturor celor ce au postat pe site incercarile lor si poate ca ar trebui si o sectiune Strong infintata.Ca o concluzie merg instalate ambele patchuri de pe sectiunea Strong files,dar trebuie totusi precizata carui tip de serie se adreseaza fiecare,merge si restore de pe aceeasi sectiune si totusi se pare ca mai sunt si receptoare care nu se pot restaura la fel de usor ca acesta.Astept de la cei care sunt in masura sa ne precizeze unele lucruri amintite mai sus si multumesc anticipat tuturor.

    Scarface2

  2. #2
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sincer si eu am patit la fel cu un aparat cea mai buna solutie este sa il desfaci si sa vezi ce fel de procesor are dupa care pui pack-ul adecvat, nu tine tot timpul cu seria.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default

    .. chestia cu seria nu e sigura pacat ca aflaram doar acum.. dar cine nu risca nu castiga..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MGM-ul de la Focus FTA-temporar cred
    By romeoX in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 27th October 2006, 03:43
  2. Nu pot sa cred????????
    By fanetty in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 26th January 2006, 06:37
  3. cred ca nu supar pe nimeni!
    By abciuga in forum SD Receivers
    Replies: 12
    Last Post: 21st July 2004, 19:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top