Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default COMPATIBILITATE ??????

    Am o intrebare : Stie cineva ce placi de baza sunt compatibile cu skystar2?
    Mie imi cam face probleme , cand nu te astepti se restarteaza calculatorul din senin si asta in timpul functionarii Alt-dvb sau cateodata la inchiderea lui . Intreband un prieten mi-a zis ca s-ar putea sa nu fie compatibil ss2 cu placa de baza ca nu stiu ce 5 volti ii trebuie si ca este posibil sa arda placa de baza . Adevarat sau fals? Poate o fi fost vreodata un topic referitor la asa ceva dar nu-l gasesc , search nu functioneaza si am mai bantuit eu pe aici dar nu vad referiri de acest gen... In fine stie cineva un raspuns concret ? ca daca-i asa o schimb , dar sa stiu ce iau sa nu am probleme. Apropo : am placa de baza Sintax de vreo 2 ani si procesor Athlon XP la 2000 cu 512 ram...

    S'altare si s'ucces!

  2. #2

  3. #3
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam mult , nu ma gandeam ca-i chiar sub nasul meu , acum este ok. , ramane sa=mi aleg...

    Moderatori : puteti inchide sau muta topicul asta... cu scuzele de rigoare...

    S'altare si s'ucces !

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: COMPATIBILITATE ??????

    Quote Originally Posted by bilibistrocu
    Am o intrebare : Stie cineva ce placi de baza sunt compatibile cu skystar2?
    am placa de baza Sintax de vreo 2 ani si procesor Athlon XP la 2000 cu
    S'altare si s'ucces!
    Salut !
    Tot Sintax ; incearca si ProgDVB ; AltDVB 2.1 pt semnal la limita de receptie sau dupa cca 2 - 3 ore reseteaza si la mine .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Compatibilitate
    By neoton in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 7th May 2006, 17:13
  2. Compatibilitate Dm500 cu Cartela Max Tv ?
    By orange in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 22nd October 2005, 21:35
  3. compatibilitate soft?
    By emylianm in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th September 2005, 18:41
  4. COMPATIBILITATE RECEIVER si/sau CAM cu VIACCESS 2.5 ......
    By romeo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 8th September 2005, 01:34
  5. compatibilitate
    By fanetty in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 6th March 2005, 19:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top