Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default zee tv asia on asiasat 3s


    here is the zee seca new key
    provider 00FA index OE Key 05 CB 3C 2A 99 79 A7 E3
    check it my dears its all about u.

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    95° East
    Posts
    1,022
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dear,

    Always post in the KEY section of RDI.
    Regards

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: zee tv asia on asiasat 3s

    Quote Originally Posted by rajashery
    here is the zee seca new key
    provider 00FA index OE Key 05 CB 3C 2A 99 79 A7 E3
    check it my dears its all about u.
    Are you Joking? as per we know ZEE is encrypted in Conax! in Asiasat3.

    How it is possible plz confirm. did you open any channel/s?

    if so plz mention them in forum. thankx and cheers
    Enjoy while FTA....................

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pakistan
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hi
    ihave starsat srx3100 ultra plus reciever
    please tell me how can i add new service provider ,index and keys
    in soft cam.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Can someone cofirm please...?

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hussain abbass
    hi
    ihave starsat srx3100 ultra plus reciever
    please tell me how can i add new service provider ,index and keys
    in soft cam.
    in starsat or in softcam ?
    in starsat, put new tp at the bottom where there is no tp and only zero.
    in softcam, open it in notepad and add it

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    only three channels are working on this key zee tv se test zee tv

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    what is this key and where will we have to enter it.. is it on computer or what.. please reply

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    not working with me.....

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    last two days it is working on my server but last night zee cinema also gone on conax format.
    and this key will work just one weak or greater. i think all the channels gone on conax format.
    and conax format will be release on ********.com
    thanks

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zee is going to switch off all zee channels from Canal plus CA.

    Already Zee Trendz, Punjabi,gujrati, bangali, marathi as switched off from canal plus.;

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Again today zee cinema is available on canal plus but for only 5 days.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doesnt work, all bullshit..

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    any body have the multichoice card please send me its data on [email protected]

    i am trying to solve my brothers problems i am collecting ****** and viacess data from my friends they are also providing me
    and dishtv india card data .
    please read the original card and copy data and send me.
    thanks

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by rajashery
    last two days it is working on my server but last night zee cinema also gone on conax format.
    and this key will work just one weak or greater. i think all the channels gone on conax format.
    and conax format will be release on ********.com
    thanks
    Hello rajes,

    I had tried in my metabox stb, it didn't work. what freq/sr it working on. or it is totally Bu**S**t..................plz confirm.
    Enjoy while FTA....................

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 44
    Last Post: 22nd July 2006, 22:17
  2. Formula 1 on Asiasat 3s or Asiasat 2
    By spfrn1 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 10th March 2006, 12:48
  3. Zee TV Asia Pacific, Zee Music Asia and Zee Punjabi on PAS 8
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 12th November 2005, 19:05
  4. ABC asia pacific FTA on Asiasat 3s
    By khurram in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 23rd September 2005, 17:46
  5. ABC asia pacific FTA on Asiasat 3s
    By khurram in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st September 2005, 18:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top