Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default BOMBBBAAA NR. 2!!! REC. DSR 6000 MERGE CU PATCH DE 6xxx!!!

    Probat acum cateva momente pe un receiver DSR 6000, cu procesor STi 5518. Am schimbat bootloader si celelalte operatii au ca mers unse ... Decodeaza brici .... TPS, etc.

    Hai noroc ...

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Ovex,
    Ce bine ar fi fost sa fie invers... adica sa aiba DSR-ul un patch mai tare, care sa poata fi instalat si in Strong 6xxx...
    Oricum, e chiar BOMBA ce ai descoperit... eu cred ca ma dinamitez, daca nu mai apare ceva nou pentru Strong 6xxx

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Procedura ...

    1. Bootloaderul este ala pus de @mihaip pe Strong Files de la ******** ...
    2. Se baga *.urt din 19.11.2004
    3. Se baga Patch ala din decembrie "ftapatch30122004.bin"
    4. Keys de la @mihaip

    Si totul OK ... pana si TELECOMNADA functioneaza OK ...

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SUUUUUUUKKKKKKKKKKKAAAAAAAAA 2 pe Receiver DSR 6000 .... Daca i-mi spunea unu asa ceva acum 1 an ma radeam si cu curul si cu bucile mele roscovane de el ....

    Am pus patchul pentru 6xxx de la Strong Files, urcat de @mihaip si SURPRIZAHHH ... DE PLUS, SLY, CI FRA + ...

    Acum o chestie este clara: ORICE RECEIVER cu procesor STi 8815 poate accepta patch cu sistemele astea de codare, inclusiv Receiverul SUCCESS are STi 8815 ... dar trebuie sa se nasca PROGRAMATORUL care sa-l faca

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default dsr6000

    Intr-adevar, merge suka2 pe DSR6000, am ajutat un prieten si ai merg Cyfra+...etc

    Poate apare soft si pentru modele ca Skymaster si alte receptoare cu Sti5518

    man.
    dm500

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu o intrebare, de ce cand vreau sa incarc Patchul, imi spune "Unable to upload the patch"
    Am schimbat bootloaderul, am incarcat firmware-ul, receiverul porneste si e soft de strong srt 6xxx in el. Mai departe cu weaksoft nu pot pune patchul, de ce?

    Semnatura se incarca...

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @claudiuw

    Am patit si eu figura asta ... jocate la COM-uri, la setari ... pana la urma trebuie s-o ia ....

    Bafta,

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    @claudiuw

    Am patit si eu figura asta ... jocate la COM-uri, la setari ... pana la urma trebuie s-o ia ....

    Bafta,
    am reusit, am incercat pe alt computer,merge bien, imi place viteza cu care schimba canalele ( criptate) , mult mai repede fata de Kaon si alte marci.

    Semnatura se incarca...

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @claudiuw

    Am mai spus-o are un speed-up soft ... mie i-mi gaseste pe Hotbird 900 de canale in 4 minute ...

    Iti merg bine canale din suka2

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    @claudiuw

    Am mai spus-o are un speed-up soft ... mie i-mi gaseste pe Hotbird 900 de canale in 4 minute ...

    Iti merg bine canale din suka2
    Da, merg foarte bine, cat am avut timp sa testez.
    Grafica lasa de dorit.

    Semnatura se incarca...

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @claudiuw

    Grafica ii implementata cu COPYRIGHT de la GREEN PACE ... ....

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    iasi
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ajutor am o mare problema am incarcat Srt 6XXX loaders bootloader Aplication data si patch loader pe un dsr6000 si cand il deschid apare totun ecran negru este foarte putin probabil sda fi gresit la instalarea bootlader-ului. Mai am vreo sansa sa-l refac , este iesit din garantie
    si va mai rog inca ceva dati-mi programele pe care lea-ti folosit voi si a dat rezultate , M-am incurcar si la *urt ala nu am folosit ala din 19.11.04 am folosit ce am gasit .

  13. #13
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    Am pus patchul pentru 6xxx de la Strong Files, urcat de @mihaip si SURPRIZAHHH ... DE PLUS, SLY, CI FRA +...
    cum naiba merg astea la tine ca doar nu ai n*agra 2 , s*eca 2 cu nano nou si NDS in patch

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SAFETRON1
    Quote Originally Posted by ovex
    Am pus patchul pentru 6xxx de la Strong Files, urcat de @mihaip si SURPRIZAHHH ... DE PLUS, SLY, CI FRA +...
    cum naiba merg astea la tine ca doar nu ai n*agra 2 , s*eca 2 cu nano nou si NDS in patch

    Am pus patchul pentru 6xxx de la Strong Files, urcat de @mihaip si SURPRIZAHHH ... DE PLUS, SLY, CI FRA +...
    --> Posted: Thu Feb 10, 2005
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  15. #15
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SORRY nu ma uitasem la data

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 6th April 2009, 15:40
  2. Patch 6xxx loaders
    By bobo77 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2006, 07:58
  3. Replies: 13
    Last Post: 14th June 2006, 05:32
  4. Frocus patch de azi si N2 pe 6xxx
    By first_zipper in forum SD Receivers
    Replies: 21
    Last Post: 27th January 2006, 08:43
  5. Patch nou srt 6xxx !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2005, 07:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top